VALIKKO
×

Bleidit

  Filter
Tuotemerkit
Koko
Kengännumero
Renkaan halkaisija
Renkaan kovuus
Kiskotyyppi

Jos haluat tehdä temppuja ja hyppyjä rullaluistimillasi (aggressive inline tai bleidaus), tarvitset siihen tarkoitukseen suunnitellut temppurullaluistimet eli bleidit. Tältä sivulta löydät laajan valikoiman aggressive inline-rullaluistimia sekä lisätarvikkeita.

Mitkä ovat bleidit?

Bleidit on kehitetty kestämään extreme olosuhteissa ja temppujen teko on miellyttävämpää ja turvallisempaa iskunvaimentimien ansiosta. Temppurullaluistimet ovat vankempia ja painavampia kuin muut rullaluistimet ja ne tukevat jalkaa, erityisesti nilkkaa hyvin. Bleideissä on suhteellisen pienet ja kovat renkaat, jotka kestävät kovaakin rasitusta. Bleideillä on mahdollista temppuilla lähes missä vaan, rajana on vain oma mielikuvitus!

Bleidit muodostuvat monesta eri osasta, joka tarkoittaa että voit vaihtaa kuluneita osia. Platet ja kiskot kuluvat nopeiten. Yleisin on nelirenkainen kisko, joissa keskimmäiset renkaat on mahdollista ottaa pois tai vaihtaa koviin muovisiin grindirenkaisiin. Jos haluat lisätietoa lue Opas temppurullaluistimiin.

Miten käytän bleidejä?

Bleidejä voi käyttää kaduilla tai skeittipuistossa. Katuluistelu tapahtuu kaupungissa tai muussa paikassa mitä ei ole suunniteltu juuri tempuille. Kaduilla on jokapäiväisiä esteitä, kuten rappuset ja kaiteet joilla pääset temppuilemaan. Vain mielikuvitus on rajana millaisia temppuja keksit ja millaisissa paikoissa.

Puistoluistelu tapahtuu skeittipuistossa, joka tehty temppuiluun. Erikois rakennelmat on tehty temppuiluun, joissa voit parantaa omia taitojasi.