×
Valikko

Bleidit / Temppurullaluistimet

  Filter
Tuotemerkit
Kengännumero
Renkaan halkaisija
Renkaan kovuus
Kiskotyyppi

Hyvä tietää

Bleidit on rakennettu temppuja varten

Bleidit eli temppurullaluistimet ovat luistimia, jotka on valmistettu temppujen ja hyppyjen suorittamista varten. Niissä on erittäin vankat ja lujat kenkäosat, jotka kestävät kovia iskuja ja suojaavat jalkojasi samanaikaisesti.

Bleidien rakenne tekee niistä täydelliset grindaamiseen ja teknisten temppujen suorittamiseen. Bleideistä on sekä quad- että inline-rullaluistemalleja. Perinteisen malliset inline-temppurullaluistimet ovat kuitenkin suosituimpi vaihtoehto näistä kahdesta.

Mitä ottaa huomioon ostettaessa bleidejä?

Ensimmäinen asia, joka sinun on otettava huomioon, on taitotasosi. Löydät bleidejä kaikentasoisille aina ammattilaisista aloittelijoihin. Aloittelijoiden bleidit on valmistettu kovemmilla kenkäosilla, jotka tarjoavat enemmän tukea ja suojaa, kun taas joissakin ammattimalleissa voi olla pehmeämpi kenkärakenne. Pehmeämmät kenkäosat ovat joustavampia sekä tarjoavat parempaa hallintaa ja ohjailtavuutta joihinkin temppuihin.

Toinen tärkeä asia on kiskojen eli freimien tyyppi. Anti-rocker -kiskot ovat vakiokiskot bleideissä, ja ne helpottavat grindaamista litteään kiskotyyppiin verrattuna. Freestyle-kiskot puolestaan mahdollistavat luovemmat grindaussessiot, koska niiden keskiosan pinta-ala on suurempi.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, sinun on otettava huomioon renkaan koko. Yleisesti ottaen, mitä pienemmät renkaat ovat, sitä helpompaa temppujen teko on. isommat renkaat ovat parempia parkour-tyyppisille hypyille kaupunkiympäristössä.

Muista aina suojata itsesi, kun teet erilaisia temppuja ja hyppyjä. Löydät kaiken tarvittavan itsesi suojaamiseen Rullaluistelusuojien valikoimastamme.

Bleidit vs Fitness Rullaluistimet

Suurimmat erot temppurullaluistimien ja fitness-rullaluistimien välillä ovat renkaan koko, kengät ja kiskot. Bleideissä on yleensä paljon pienemmät renkaat. Tavallisesti bleidien renkaiden halkaisija on 55 - 80 mm. Fitness-rullaluistinten renkaat sen sijaan ovat yleensä halkaisijaltaan noin 80 - 100 mm. Pienet renkaat eivät ehkä tarjoa niin paljoa nopeutta, mutta niillä on helpompi grindata ja ne tarjoavat parempaa vakautta.

Bleidien kenkäosa ja kiskojen rakenne eroavat myös tavallisista rullaluistimista. Bleidien kengissä on yleensä kova muovikuori, kun taas fitness-rullaluistimet ovat monipuolisempia kenkäosansa puolesta. Nämä kovat kuoret tekevät temppurullaluistimista raskaampia.

Myös kiskojen rankenteissa on eroja. Fitness-luistimissa on kiskot, joissa kaikki renkaat ovat samankokoisia. Bleideissä on anti-rocker -kiskot, joissa on kaksi isompaa ja kaksi pienempää rengasta

Etkö ole varma, sopivatko temppurullaluistimet sinulle? Tutustu oppaaseemme ”Millaiset rullaluistimet minun pitäisi valita? ” löytääksesi tarpeisiisi sopivan luistinparin.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot