×
Valikko

BMX Kuoret

  Filter
Tuotemerkit

Hyvä tietää

BMX kuoret freestyle pegeihin

Kuoria käytetään yhdessä pegien kanssa. Toisinaan kuori saatetaan sekoittaa pegiin, mutta ne ovat kaksi eri osaa. BMX sleeve on eräänlainen varaosaputki, jota käytetään freestyle pegeissä. Pegejä käytetään erilaisilla pinnoilla grindaamiseen, ja ne kuluvat ennemmin tai myöhemmin grindatessasi raileissa tai katukiveyksellä.

Jos käytät teräspegejä, sinun täytyy tällöin vaihtaa koko pegi. Toisin kuin teräspegeissä, muovipegien ympärillä on kuoriosa, ja usein sinun tarvitsee vaihtaa pegiin vain uusi kuori, ja olet valmis jatkamaan.

Muovipegien hyvä luistavuus

Monet freestyle BMX ajajat suosivat muovikuoria teräksen sijaan, sillä muovi luistaa paremmin, helpottaen näin grindausta. Suurin osa kuorista on valmistettu muovista, mutta teräskuoret kestävät enemmän kulutusta.

Huomautus:

  • Kaikki pegit eivät ole yhteensopiva kuorien kanssa
  • Perinteisiä teräspegejä ei voida käyttää kuorien kanssa

Valikoimassamme on paljon erilaisia bmx kuoria joiltakin maailman parhaimmista brändeistä, kuten Wethepeople, G-spot, Salt, Animal Butcher ja Shadow S.O.D.

Jos sinulla on jotain kysyttävää liittyen kuorien valintaan, tai olet epävarma siitä, kuinka kuoret vaihdetaan, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot