×
Valikko

Lasten skeittikypärät

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Koko
Kokoa säädettävä
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Hyvä tietää

Lasten pyöräilykypärä vai skeittikypärä?

Lasten kypärä on kaikista tärkein suojavaruste, kun lapsi aloittaa pyöräilyn, skeittaamisen tai skuuttauksen.

Vaikka lasten pyöräilykypärällä ja lasten skeittikypärällä on paljon yhteistä, kuten pään suojaaminen vammoilta, niissä on myös muutamia eroavaisuuksia turvallisuuteen liittyen. Sinun on hyvä olla niistä tietoinen ennen ostopäätöksen tekemistä. Kaksi suurinta eroavaisuutta ovat:

  • Skeittikypärä kestää useita iskuja, kun taas pyöräilykypärä tulisi vaihtaa kovan iskun jälkeen;
  • Skeittikypärä on muotoiltu siten, että se suojaa pään takaosaa, ja perinteinen pyöräilykypärä ei tarjoa yhtä kattavaa suojaa

Näillä kypäröillä on erilaiset testausstandardit sekä perusteet turvallisuushyväksynnän saamiseksi, mutta monet lasten skeittikypärät on hyväksytty käytettäväksi myös pyöräilyssä (mukaan lukien BMX kypärät). Joten muista aina tarkistaa lapsesi kypärän sertifikaatti.

Yksi usein nähty sertifikaatti valikoimassamme olevissa kypäröissä on EN 1078, joka tarkoittaa sitä, että kypärä on hyväksytty sekä pyöräily- että skeittauskäyttöön. Joten jos haluat skeitti-, pyöräily- tai BMX-kypärän tai vaikkapa skuuttaukseen, valitse silloin EN 1078 sertifioitu kypärä.

Kuinka asettaa lasten kypärä oikeaan asentoon?

Parhaan mahdollisen suojan saavuttamiseksi lasten kypärän istuvuus on erittäin oleellista. Jos lapsi pudistaa hieman päätään ja kypärä ei liiku, istuvuuden pitäisi olla hyvä. Sen lisäksi kypärän remmien tulisi muodostaa Y-kirjain aivan korvien alapuolelle, koskettamatta kuitenkaan korvia

Kaikissa lasten kypäröissä on vaahtomuovipehmikkeet lisämukavuuden, ja paremman istuvuuden saamiseksi. Suurimmassa osassa kypäröistä on lisäksi säädettävä kiinnityssysteemi hyvän istuvuuden varmistamiseksi.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot