VALIKKO
×

Isorenkaiset potkulaudat

  Filter
Tuotemerkit
Kokonaiskorkeus
Renkaan halkaisija
Dekin pituus
Dekin malli
Ajajan max. paino

Aikuisille suunniteltuja potkulautoja löytyy monilta valmistajilta. Olemme koonneet osan parhaimmistosta tälle sivulle. Monet näistä potkulaudoista sopii myös lapsille ja nuorille.

Aikuisille

Aikuisten potkulauta on suunniteltu kestäväksi ja miellyttäväksi ajaa. Siinä on yleensä isot renkaat, ohjaustankoa saa säädettyä suhteellisen korkealle ja dekki on suht pitkä. Tarkemmat rajoitukset kerrotaan aina potkulaudan tuotesivulla.

Isojen renkaiden hyödyt

Aikuiset käyttävät potkulautaa pääasiassa liikkumiseen paikasta toiseen. Tämän takia heille suositellaankin isorenkaisia potkulautoja, joilla liikkuminen on nopeaa ja vaivatonta. Kannattaakin valita potkulauta vähintää 150 mm renkailla, jos tarkoituksena on liikkua ketterästi paikasta toiseen.

Taitettavat potkulaudat

Jos aiot kuljettaa potkulautaa mukana julkisissa kulkuvälineissä, kannattaa hankkia taitettava malli. Erilaiset taittomekanismit ovat yleensä helppoja ja nopeita käyttää, ja taitettua potkulautaa on helppo kantaa tangosta. Jos tarkoituksena on pitää potkulautaa aina valmiina ajoa varten, suosittelemme valitsemaan kiinteän mallin, koska ne ovat yleensä taitettavia malleja vankempia.