Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Isorenkaiset potkulaudat & Aikuisten potkulaudat

  Filter
Tuotemerkit
Kokonaiskorkeus
Renkaan halkaisija

Hyvä tietää

Isorenkaiset potkulaudat aikuisille ja teini-ikäisille

Aikuisille suunniteltuja potkulautoja löytyy monilta valmistajilta. Olemme koonneet joitakin parhaimpia malleja tänne. Toki, myös teini-ikäiset sekä vanhemmat lapset voivat käyttää useimpia näistä isorenkaisista potkulaudoista.

Aikuisten potkulautojen muotoilu

Aikuisten potkulauta on erityisesti suunniteltu tarjoamaan parempaa käyttömukavuutta. Isojen renkaiden lisäksi aikuisten potkulauta on tyypillisesti säädettävissä korkeammaksi kuin normaali potkulauta ja sen dekki on leveämpi sekä pidempi. Näet suositellun käyttäjän maksimipainon kunkin potkulaudan tuotesivulta.

Isorenkaisen potkulaudan edut

Aikuiset käyttävät potkulautaa pääasiassa liikkumiseen paikasta toiseen. Matkantaittoon onkin hyvä valita isopyöräinen potkulauta, sillä se on vakaa ja vähemmän herkkä pinnan epätasaisuuksille. Isot renkaat ovat tyypillisesti nopeammat, tarkoittaen sitä, että tarvitset vähemmän energiaa liikkeen luomiseen. Aikuisten käyttöön suosittelemme aina potkulautaa, jossa on vähintään 150 mm halkaisijaltaan olevat renkaat.

Taitettavat potkulaudat

Kokoontaitettavan potkulaudan valitseminen voi olla hyödyllistä, jos kuljetat potkulautaa mukanasi esimerkiksi junassa tai bussissa. Taittomekanismin laukaisemisessa kestää vain muutama sekunti, ja kun potkulauta on taitettu kasaan, ohjaustanko toimii näppäränä kahvana. Mutta jos haluat potkulaudan olevan aina valmiina käyttöön, saattaa sinulle tällöin sopia paremmin malli, jossa on seisontatuki.

Kokoontaitettavat mallit saattavat tuntua hieman pomppivilta, eivätkä yhtä vakailta kiinteisiin potkulautoihin verrattuna. Tämä ei kuitenkaan ole ongelma, jos vain noudatat valmistajan ohjeistusta käyttäjän maksimipainoa koskien.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot