×
Valikko

Longboard Dekit

  Filter
Tuotemerkit
Dekin pituus
Dekin leveys
Ajotyyli

Hyvä tietää

Hanki ajotyyliisi sopiva longboard deck

Longboard dekit ovat longboardin perusta, ja määrittävät ajo-ominaisuudet. Tästä kategoriasta löydät longboard dekit, joiden avulla voit rakentaa oman custom longboardisi.

Halusitpa sitten adrenaliiniryöppyjä, kovia nopeuksia ja jyrkkiä mäkiä, tai vain kruisailla kaupungilla näyttäen tyylikkäältä ja nauttien säästä - meiltä löydät vaatimuksiasi vastaavan longboardin.

Longboard dekin rakenne

Longboard dekin rakenne ja muoto määrittävät, millä tavalla longboardia voidaan käyttää. Downhill longboard dekit sekä freeride longboard dekit koostuvat usein 7-9 kerroksesta vaahterapuuta. Tämä antaa sinulle erittäin vastaavan dekin, joka on hyvin vakaa suurissa nopeuksissa.

Toisaalta, jos etsit cruiser tai carving longboardin dekkiä, haluat todennäköisesti enemmän käyttömukavuutta, kuin downhill-ajossa. Cruiser longboard dekit valmistetaan 3-7 vaahterakerroksesta yhdistettynä hybridirakenteeseen, jossa on bambu- ja lasikuitukerroksia. Parempi joustavuus tarkoittaa myös sitä, että voit pumpata longboardia ja ylläpitää tai lisätä nopeutta.

Longboard dekin muoto

Longboard dekin muoto määrittää, millä tyylillä longboardilla voi ajaa. Yleisesti ottaen longboardin dekkejä on saatavilla 6 eri muodossa: carving, cruiser, downhill, freeride, freestyle ja dancer. Lue lisää eri muodoista täältä.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot