Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Pelastusliivit

Pelastusliivit pitävät pääsi pystyssä

Kun päädyit tähän kategoriaan, olet todennäköisesti kiinnostunut lisäturvallisuudesta, sekä itsesi ja lähimmäistesi suojaamisesta. Turvallisuus vesillä on tärkeää, ja kunnolliset pelastusliivit voivat ratkaista eron elämän ja kuoleman välillä.

Poiketen kelluntaliiveistä, pelastusliivit on suunniteltu pitämään sinut veden pinnalla, jos menetät tajuntasi. Joten kun puheeksi tulee erilaiset suojaliivit, ainoa asia, joka sinun tulee tietää, on se, että pelastusliivit ovat turvallisimmat.

Korkealaatuisissa pelastusliiveissä on kaksi ilmakammioita, jotka on yleensä peitetty nylonilla. Joissakin malleissa on vain yksi ilmakammio, mutta kaksi kammiota on suositeltavampi vaihtoehto.

Yksi suurimmista eroista pelastusliivien ja standardin, henkilökohtaisen kelluntalaiteen välillä on kaulus. Useimmissa pelastusliiveissä on kaulus, jolla on tukeva vaikutus, pitäen pääsi suorassa ja veden pinnan yläpuolella koko ajan.

Joku voi myös valita täytettävät pelastusliivit

Jotta voisit käyttää täytettäviä pelastusliivejä, sinun tulee olla vähintään 16-vuotias. Suosittelemme myös, että käytät näitä pelastusliivejä vain, jos osaat uida, erityisesti jos valitset mallin, joka ei automaattisesti aktivoidu joutuessaan kontaktiin veden kanssa.

On huomattu, että jos vanhemmat eivät käytä pelastusliivejä, on epätodennäköisempää, että lapsi käyttäisi lasten pelastusliivejä. Joten ainoa tapa saada lapsesi käyttämään pelastusliivejä on käyttää niitä myös itse.

Pelastusliivien tulee olla sertifioidut

Kaikki tämän kategorian tuotteet ovat ISO12402-4-hyväksyttyjä.

100N pelastusliivit, jotka löytyvät tästä kategoriasta sopivat rannikolla käytettäviksi. Liivit täyttävät pelastusliivien minimivaatimukset, ja ne tarjoavat käyttäjälle vähintään 10 kg "kelluvuuden". 100N tuotteet soveltuvat vesiurheilulajeihin, kuten melontaan ja vesihiihtoon, ja niitä voivat käyttää niin lapset kuin aikuiset.

100N pelastusliivien etuna on, että ne ovat hyvin kevyet ja tarjoavat erinomaista liikkuvuutta.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot