Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Scootit & Temppupotkulaudat

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Kokonaiskorkeus
Compression järjestelmä
Headsetin tyyppi
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 3

Hyvä tietää

Scootti - potkulautailun seuraava taso

Temppupotkulaudat on suunniteltu kestämään rampeilla ja esteillä temppuilua ja ajamista, eli scoottausta. Scootti onkin hieman uudempi versio perinteisestä potkulaudasta. Temppupotkulaudat luotiin, kun ihmiset alkoivat "freestylata" potkulaidoilla, ja ne eivät kestäneet temppuilusta aiheutuneita iskuja.

Temppupotkulautojen ominaisuudet

Temppupotkulaudat muistuttavat paljon tavallisia potkulautoja. Temppupotkulautaa ei kuitenkaan voi taittaa tai sen kokonaiskorkeutta säätää. Tämä muotoilu antaa scootille vahvuutta sekä kestävyyttä.

Monet tahtovat mahdollisimman kevyen, mutta silti kestävän scootin. Valmistajat yrittävät vastata kysyntään kehittämällä entistä innovatiivisimpia tuotteita niin materiaalien kuin rakenteiden suhteen. Tästä johtuen scoottiin on mahdollista ostaa erityisiä osia, jotka ovat kalliimpia kuin complete scootti.

Tällä hetkellä valmistajat ovat keskittyneet kehittämään erityisesti:

  • vahvoja pohjia (dekki) sekä nekkejä
  • kevyempiä ja kestävämpiä renkaita
  • yksiosaisia designeja
  • kestävämpiä tankoja
  • vahvempia clamppeja

Kalliimmissa scooteissa on usein jokin compressiojärjestelmä, kuten ICS, HIC tai SCS. Jokaisella compressiojärjestelmällä on erityinen rakenne, mutta ne kaikki tarjoavat vankemman ohjausmekanismin.

Vakiomalli vai custom scootti?

Kaikki tältä sivulta löytyvät scootit ovat valmistajien kokoamia completeja, joissa on käytetty saman valmistajan osia. Valmistajien omat completet ovat yleensä suhteellisen edullisia, ja niiden osat sopivat täydellisesti yhteen. Vakiomallisia scootteja on tarjolla niin aloittelijoiden kuin edistyneempienkin harrastajien makuun. Hinnoissa saattaa olla suuriakin eroja, riippuen siitä mitä osia scoottiin on käytetty.

Taitavat ajajat haluavat usein scootin, jossa kaikki osat ovat parasta laatua, päätyen usein ostamaan custom scootin. Kategoria kattaa molemmat, niin ammattilaisten kokoamat scootit, kuin myös scootit, jotka kokoat itse eri osista.

SkatePro tarjoaa myös custom scootteja, jotka ovat ammattilaistemme kasaamia sekä suunnittelemia. Voit myös itse kasata oman custom scoottisi Suunnittele scootti -työkalumme avulla.

Lue lisää temppupotkulaudoista

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot