VALIKKO
×

Scootit / Temppupotkulaudat

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Kokonaiskorkeus
Compression järjestelmä
Renkaan halkaisija
Tangon leveys
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 3

Temppupotkulaudat on suunniteltu kestämään rampeilla ja esteillä temppuilua ja ajamista, eli scoottausta. Scootti onkin hieman uudempi versio perinteisestä potkulaudasta. Temppupotkulaudat luotiin, kun ihmiste alkoivat "freestylata" potkulaidoilla, ja ne eivät kestäneet temppuilusta aiheutuneita iskuja.

Temppupotkulautojen ominaisuudet

Temppupotkulaudat muistuttavat paljon tavallisia potkulautoja. Temppupotkulautaa ei kuitenkaan voi taittaa, sillä kiinteä rakenne tekee niistä kestävämpiä.

Monet tahtovat mahdollisimman kevyen, mutta silti kestävän scootin. Valmistajat yrittävät vastata kysyntään kehittämällä entistä innovatiivisimpia tuotteita niin materiaalien kuin rakenteiden suhteen. Tästä johtuen scoottiin on mahdollista ostaa erityisiä osia, jotka ovat kalliimpia kuin complete scootti.

Tällä hetkellä valmistajat ovat keskittyneet kehittämään erityisesti:

  • vahvapohjaisia dekkejä
  • kevyempiä ja kestävämpiä renkaita
  • yksiosaisia tuotteita
  • kestäviä tankoja
  • vahvempia clamppeja

Kalliimmissa scooteissa on usein jokin compressiojärjestelmä, kuten ICS, HIC tai SCS. Jokaisella compressiojärjestelmällä on erityinen rakenne, mutta ne kaikki tarjoavat vankemman ohjausmekanismin.

Perusmalli vai custom scootti?

Kaikki tältä sivulta löytyvät scootit ovat valmistajien kokoamia completeja, joissa on käytetty saman valmistajan osia. Valmistajien omat completet ovat yleensä suhteellisen edullisia, ja niiden osat sopivat täydellisesti yhteen. Valmistajien omista valikoimista löytyy yleensä scootteja niin aloittelijoiden kuin edistyneempienkin harrastajien makuun. Hinnoissa saattaa olla suuriakin eroja, riippuen siitä mitä osia scoottiin on käytetty.

Taitavat ajajat haluavat usein scootin, jossa kaikki osat ovat parasta laatua, päätyen usein ostamaan custom scootin. Custom scootteja ovat niin kaupoissa eri valmistajien osista kootut scootit sekä itse eri osista kootut temppupotkulaudat.

Valikoimistamme löytyy myös custom scootteja, jotka ovat ammattilaistemme kasaamia sekä testaamia. Voit myös itse kasata oman custom scoottisi Suunnittele scootti -työkalumme avulla.

Lue lisää temppupotkulaudoista