VALIKKO

Temppupotkulaudat (scootit)

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Kokonaiskorkeus
Compression järjestelmä
Renkaan halkaisija
Tangon leveys
Sivu 1 / 2

Tästä kategoriasta löydät mahtavan valikoimamme temppupotkulautoja. Temppupotkulaudat on suunniteltu kestämään rampeilla ja esteillä temppuilua ja ajamista, eli scoottausta.

Temppupotkulautojen ominaisuudet

Temppupotkulaudat muistuttavat paljon tavallisia potkulautoja. Temppupotkulautaa ei kuitenkaan voi taittaa, sillä kiinteä rakenne tekee niistä kestävämpiä.

Monet tahtovat mahdollisimman kevyen, mutta silti kestävän scootin. Valmistajat koittavat vastata kysyntään kehittämällä entistä innovatiivisimpia tuotteita niin niiden materiaalien kuin rakenteenkin suhteen. Tällä hetkellä kehitetään erityisesti:

  • vahvapohjaisia dekkejä
  • kevyitä ja kestäviä renkaita
  • yksiosaisia tuotteita
  • kestäviä tankoja
  • vahvempia clamppeja

Kalliimmissa scooteissa on usein jokin compression-systeemi (esim. ICS, HIC tai SCS) pitämässä tankoa ja forkkia kiinni toisissaan. Compression systeemit eroavat hiukan toisistaan, mutta kaikki ne tekevät ohjaamisesta vakaampaa. Niitä on myös helppo säätää ja huoltaa itse.

Perusmalli vai custom scootti?

Kaikki tältä sivulta löytyvät scootit ovat valmistajien kokoamia completeja, joissa on käytetty saman valmistajan osia. Valmistajien omat completet ovat yleensä suhteellisen edullisia, ja niiden osat sopivat täydellisesti yhteen. Valmistajien omista valikoimista löytyy yleensä scootteja niin aloittelijoiden kuin edistyneempienkin harrastajien makuun. Hinnoissa saattaa olla suuriakin eroja riippuen siitä mitä osia scoottiin on käytetty.

Taitavat ajajat haluavat usein scootin, johon on käytetty kaikkein laadukkaimpia osia. Siksi he valitsevatkin usein kustomoidun scootin. Custom scootteja ovat sekä kaupoissa eri valmistajien osista kootut scootit että itse eri osista kootut temppupotkulaudat.

Valikoimistamme löytyy myös custom scootteja, jotka ovat meidän itse kasaamia ja hyviksi testaamia. Voit myös itse kasata oman custom kaunokaisesi Suunnittele scootti -työkalumme avulla.

Lue lisää temppupotkulaudoista