×
Valikko

Naisten laskettelumonot

  Filter
Tuotemerkit
Koko
Flex
Monon leveys
Monon tyyppi

Hyvä tietää

Istuvuus on tärkeä tekijä, kun haussa on naisten laskettelumonot

Laskettelumonot ovat avainasemassa mitä tulee onnistuneeseen laskukokemukseen, joten on tärkeää valita naisten laskettelumonot, jotka istuvat sinulle parhaiten. Kaikki tämän sivun laskettelumonot on suunniteltu nimenomaan naisille, mutta sinun on silti hyvä kiinnittää huomiota muutamiin seikkoihin sopivia laskettelumonoja hakiessasi.

Laskettelumonojen tulee olla miellyttävät laittaa jalkaan ja niiden täytyy pystyä pitämään jalkasi myös lämpiminä. Koska monojen ulkokuoren materiaali on kovaa muovia, on erittäin tärkeää, että sisäkenkä istuu erinomaisen hyvin jalkaasi ja tuntuu miellyttävältä. Laadukkaissa laskettelumonoissa on hyvä istuvuus heti alusta alkaen, mutta ajan myötä ne myös mukautuvat jalkasi muotoihin, jolloin istuvuus paranee entisestään.

Naisten laskettelumonot - oikea valinta leveille pohkeille?

Kun tarkastelemme naisten ja miesten jalkojen anatomiaa, huomaamme niissä eroja. Tästä syystä useat laskettelumonojen valmistajat suunnittelevat naisten laskettelumonot hieman erilaisella istuvuudella kuin miesten. Suurimmat erot ovat varren pituudessa, sekä kantapään ja nilkan istuvuudessa.

Muutama vuosi sitten oli vallalla väärinkäsitys, jonka mukaan naiset joilla on isommat pohkeet, tuli paremman istuvuuden vuoksi valita miesten laskettelumonot. Mutta koska naisten ja miesten laskettelumonojen muotoilussa on valtava ero, me SkateProlla suosittelemme, että naisten tulisi kuitenkin aina valita nimenomaan naisille suunnitellut naisten laskettelumonot.

Lisävinkkejä ja tietoa sopivien monojen valintaan löydät oppaastamme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot