VALIKKO
×

Penny-kruiserit ja vinyyliskeitit

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Dekin pituus
Dekin leveys
Renkaan halkaisija

Tästä kategoriasta löydät muoviset kruiserit ja Penny kruiserit.

Kruiseri

Kruiserit ovat sekoitus skeittilautaa ja lonkkaria. Kruiserit ovat yleensä samankokoisia skeittilautojen kanssa, ja niiden muoto on haettu old school laudoista. Kruiserien trukit ja renkaat muistuttavat longboardien trukkeja ja renkaita.

Penny board on yhdenlainen muovinen kruiseri, mutta markkinoilla on myös muita kruiserivalmistajia. Penny boardit ovat markkinoiden hintavimpia kruisereita, sillä ne ovat todella korkealaatuisia. Kruiseria ei ole tarkoitettu temppuiluun, vaan liikkumiseen paikasta toiseen. Kruiseri rullaa pehmeämmin ja sillä pystyy kääntyilemään paremmin kuin perinteisellä skeittilaudalla. Kruiserit ovat usein myös perinteisiä skeittilautoja kevyempiä ja kätevämpiä kantaa.

Penny board

Penny boards on Australialaisen Ben Mackayn perustama firma. Penny laudat ovat niin suosittuja, että niistä on tullut melkeinpä synonyymi muovisille kruisereille. Penny board on yksi suosituimmista kruisereista, ja monille Penny onkin tuttu vinyylilauta. Kruiserien muotoilu juontaa juurensa 1970-luvulle, ja kruiserit ovatkin usein saman näköisiä kuin monet perinteiset old school -laudat.

Penny boardit ovat kruisereiden kermaa: ne on valmistettu laadukkaista, kestävistä materiaaleista ja niiden muotoilu on omaa luokkaansa, Pennyt ovat kevyempiä sekä kapeampia kuin normaalit kruiserit. Penny boardit ovat usein hiukan tavallista kruiseria kalliimpia, mutta markkinoilla on myös monia halpoja kruisereita, jos haet on edullisempaa mallia.