×
VALIKKO

Penny Board & Muoviset Kruisert

Hyvä tietää

Tästä kategoriasta löydät niin Penny boardit, kuin muoviset kruiserit muilta valmistajilta.

Penny Board - brändi ja konsepti

Penny boards on brändi, jonka Ben Mackay perusti Australiassa, mutta pienistä, kevyistä muovilaudoista on tullut niin suosittuja, että Penny-brändistä on tullut synonyymi muovikruisereille. Vaikka Penny on edelleen kaikkein suosituin valmistaja muovikruiseriteollisuudessa, muut valmistajat ovat myös alkaneet saada jalansijaa ja löydät laadukkaita muovikruisereita myös muilta valmistajilta.

Penny Board design on saanut inspiraation 1970-luvun muovisista skeittilaudoista. Kruiserit ovat pieniä, ja niissä on kapea dekki, joka tarjoaa erinomaiset kääntymisominaisuudet sekä tekee liikkumisesta helppoa jopa ihmisvilinässä.

Kruiseri & perinteinen skeittilauta

Kruiserin dekille on ominaista, että se on pienempi ja kapeampi kuin perinteinen skeittilauta. Sen lisäksi Penny board on valmistettu muovista puun sijaan, tehden siitä hyvin kevyen. Muovimateriaali tekee myös dekkien valmistamista eri väreissä sekä kuvioilla helppoa. Renkaat ovat suuret ja pehmeät, tehden niistä nopeat, mutta pitävät.

Osa tunnistaa kruisereiden old school-designin 1970-luvun skeittilaudoista, ja suosiikin kruisereita tästä syystä. Kruisereilla on laaja kannattajakunta, ei vähiten nuorten keskuudessa, koska ne ovat käytännöllisen kokoisia, helposti hallittavia ja näin ollen erittäin soveltuvia kaupungilla kruisailuun.

Kruiseri soveltuu erinomaisesti välimatkojen taitoon sekä kaupungilla kruisailuun. Mutta jos haluat nimenomaan temppukäyttöön tarkoitetun laudan, tällöin tarvitset puisen skeittilaudan.