×
Valikko

Laakerit longboardeihin

  Filter
Tuotemerkit
Laakeriluokitus
Laakerin tyyppi
Holkit

Täältä löydät valikoimassamme olevat longboard laakerit. Kattava laakerivalikoimamme varmistaa, että löydät aina sen, mitä etsit, olipa kyseessä ABEC-3 tai ABEC-9 laakerit. Longboard laakerit saattavat olla yksi pienimmistä lonkkarin osista. Siitä huolimatta, laakerit ovat yksi tärkeimmistä longboardin osista. Nämä pienet osat varmistavat, että renkaat pyörivät ja saat tasaisen lautailukokemuksen.

ABEC selitettynä

Jotkin tästä kategoriasta löytyvät longboard laakerit ovat ABEC-luokitteisia. Tämä tarkoittaa, että mitä korkeampi luokitus, sitä nopeammat laakerit. Mutta mitä korkeampi luokitus on, sitä matalampi on laakerin kestävyys. Tämä on myös syy sille, miksi longboardaustyyli tulee ottaa huomioon laakereita valitessa.
Osalla laakereista ei ole ABEC-luokitusta, mutta tämä ei tarkoita sitä, että ne olisivat laadultaan huonompia, päin vastoin!

Pidä ne kunnossa!

Kun etsit longboardiisi laakereita, sinun kannattaa myös hankkia holkit, elleivät ne sisälly laakereiden mukaan.
Kyllä, holkit saattavat näyttää "pieniltä metalliputkilta", mutta niillä on tärkeä tehtävä - ne pitävät longboard laakerit kunnossa!

Mitä holkki siis oikein tekee? Holkki pitää longboard laakerit paikoillaan renkaan sisällä. Sen lisäksi, holkit estävät laakereita puristumasta, kun lukkomutteri on kiristetty.

Meillä on kaikenlaisia holkkeja eri kokoisina. Useimmat longboardeissa käytettävät holkit ovat kooltaan 10 mm. Löydät valikoimassamme olevat holkit täältä.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot