×
Valikko

Top Capit

Valikoima
Tuotemerkit
Reset

Valikoima

Valmis

TuotemerkitResetValmis

Maksimoi suorituskykysi BMX Top Capilla

BMX top cap on ruuvi, joka sijaitsee forkin yläosassa headsetin yläpuolella. Tämä pieni komponentti jää usein huomiotta, mutta se on tärkeä. Se ei ainoastaan purista forkkia ja stemiä rungon headtubea vasten, vaan myös pitää headsetin oikeassa paikassa varmistaakseen tangon tasaisen pyörimisen.

Top capeillä on useita nimiä, kuten BMX compression pultti, compression cap tai BMX forkkipultti. Kaikki nämä termit viittaavat samaan asiaan ja niitä käytetään vuorotellen. BMX top capit on yleensä valmistettu alumiinista, mikä varmistaa, etteivät ne lisää pyörääsi liikaa painoa.

Kaikkien top capien kanssa, sinun on tiedettävä, onko se yhteensopiva forkkisi kanssa. Tärkeintä on kierteiden koko, joka löytyy tuotekuvauksistamme ja teknisistä tiedoistamme.

Kuinka asentaa ja poistaa top capit

Top capin asentaminen ja poistaminen on suhteellisen yksinkertainen prosessi. Vaihtaaksesi capin, sinun on ensin löysennettävä varren pultit joko 6 tai 8 mm:n kuusiokoloavaimella. Kun olet tehnyt tämän, sinun pitäisi pystyä yksinkertaisesti ruuvaamaan vanha top cap irti ja korvaamaan se uudella käyttämällä oikean kokoista kuusiokoloavainta. Varmista, että top cap on ruuvattu kunnolla kiinni, jotta kokoonpanosi tuntuu tukevalta.

Haluatko päivittää pyörääsi enemmän? Tutustu BMX Forkit -valikoimaamme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot