×
Valikko

Trukki osat longboardeihin

  Filter
Tuotemerkit

Longboard trukkikumit - ovatko ne erilaiset

Longboard trukkikumit ovat samanlaisia, kuin mitä normaalisti käytetään myös skeittilaudoissa. Materiaali on sama, pääasiallisesti polyuretaania; koko on sama ja kovuus mitataan durometereissä, joka ilmoitetaan numerolla 70-100 sekä A-kirjaimella.

Mitä korkeampi on A-kirjaimen edellä oleva numero, sitä kovemmat trukkikumit ovat, ja vastaavasti mitä matalampi numero, sitä pehmeämmät trukkikumit.

Sinun kannattaa kuitenkin miettiä, miten longboardia käytät, jotta osaat valita oikean kovuiset sekä muotoiset longboard trukkikumit. Kovemmat longboard trukkikumit ovat erinomaisia freeride- ja downhill-ajoon (joissa tarvitset vakautta) ja pehmeämmät ovat oivallisia carvingiin (jossa haluat paremman kääntyvyyden ja vastaavuuden).

Longboard trukkikumit ja niiden muoto

Trukkikumien neljä päämuotoa ovat kartio, tynnyri, stepped kartio ja double-stepped. Yleisesti ottaen, kartiomuoto sallii ohjausvapauden, ollen täydellinen carvingiin. Tynnyrimuoto antaa toisaalta enemmän vakautta ja vähemmän liikettä, jota voidaan silti käyttää carvingissa, mutta myös freeride- ja downhill-ajossa.

Muut kaksi muotoa, stepped kartio ja double-stepped ovat rajoittavampia muotoja. Tämä tarkoittaa sitä, että saat rajoitetun liikkuvuuden mutta erinomaisen vakauden, jota yleensä tarvitaan suurinopeuksisessa ajossa, kuten downhillissä. Double-stepped muotoiset longboard trukkikumit ovat kaikkein rajoittavimmat sekä vakaimmat.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot