×
Valikko

Kypärät - Surffaus

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Koko
Kokoa säädettävä

Hyvä tietää

Kyllä, tarvitset kypärän myös vedessä

Kypärän käyttämisessä on monia etuja. Riippuu paljon myös urheilulajista, mutta kypärän käyttäminen on aina parempi ratkaisu, kun sen käyttämättä jättäminen. Ei väliä sillä, melotko kajakilla, wakeboardaat tai vesihiihdät veneen perässä, on aina tärkeää pitää pää hyvin suojattuna. Tähän tarkoitukseen meillä on paljon erilaisia ratkaisuja.

Kun olet valitsemassa oikeaa kypärää, sinun kannattaa tehdä kolme asiaa:

  • Etsi oikea kypärä käyttötarkoitukseesi
  • Mittaa pääsi ympärysmitta huolella
  • Viimeisenä varmista, että kypärällä on turvallisuussertifikaatti (kaikilla kypäröillämme on sertifikaatti).

Wakeboard kypärä

Wakeboard kypärä on melko standardi kypärä. Kuori on kova, ja vuoraus on pehmeämpää, laajennettua polystyreeniä. Tämä tarjoaa hyvän läpäisykestävyyden, ja hyviä energiaa imeviä ominaisuuksia.

Wakeboard kypärä muistuttaa hieman pyöräilykypärää, sillä siinä on puolikuori ja se peittää päälaen, otsan sekä pään takaosan. Se kiristetään leukahihnalla, ja wakeboard kypärä ei peitä kasvoja, korvia tai niskaa.

Pidä silmällä sertifikaatteja

Tämä on melko tärkeää, sillä kaikkia kypäröitä ei ole sertifioitu. Kaikki kypärät tarjoavat jonkin asteista turvaa, mutta sertifioidut kypärät läpikäyvät tiukkoja testejä, jotka on suunniteltu työntämään kypärien rajat äärimmilleen. Jos päädyt ostamaan kypärän meiltä, voit olla varma, että sitä on testattu paljon ja sillä on sertifikaatti.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot