×
Valikko

Freestyle Rullaluistimen Renkaat

  Filter
Tuotemerkit
Renkaan halkaisija
Renkaan kovuus
Laakerit
Laakeriluokitus

Hyvä tietää

Freestyle rullaluistimen renkaat ovat all-round renkaita

Freeskate rullaluistimet ovat vankempi versio perinteisistä inline rullaluistimista, ja ne on tehty rullaluistelijoille, jotka haluavat maksimaalisen vapauden rullaluistellessaan. Freestyle rullaluistimen renkaat ovat usein korkealaatuisempaa PU:ta, kuin normaalit renkaat, ja niissä on vahva keskiö, varmistaen vakauden sekä kestävyyden.

Freeskate voidaan karkeasti lajitella kahteen pääkategoriaan, ja sama koskee renkaita: Slalom luistelu sekä Powerbleidaus.

  • Slalom renkaat ovat yleensä kovuudeltaan noin 84A ja siitä alaspäin, ja ne on optimoitu maksimaaliseen hallintaan asfaltilla. Slalom luisteluun valitaan usein hieman isommat renkaat keskelle, minkä ansiosta luistimilla voidaan tehdä hyvin nopeita ja tiukkoja käännöksiä.
  • Powerbleidaukseen tarkoitetut renkaat, jossa hypit ja teet powerslaideja, ovat hieman kovemmat sekä tyypillisesti kovuudeltaan 85A ja siitä ylöspäin. Tähän tyyliin tarkoitetut rullaluistimet muistuttavat bleidejä, ja sama koskee myös renkaita, jotka on optimoitu powerbleidaukseen. Jos katsot niitä tarkemmin, huomaat, että niissä on litteä profiili ja ne ovat pienemmät, kuin slalom renkaat.

Huomautus: Useimmat tämän kategorian freeskate renkaat eivät sisällä laakereita, ja se, sisältyvätkö laakerit mukaan, mainitaan renkaiden tuotesivulla. Syy tälle on se, että erilaisilla luistelijoilla on erilaisia mieltymyksiä sekä valmistajan että ABEC-luokituksen suhteen. Lue lisätietoja asioista, joita kannattaa harkita laakereita ostaessasi, voit lukea laakereita käsittelevästä oppaastaamme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot