×
Valikko

BMX kypärät

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Koko
Kokoa säädettävä
Sisäpuolen mitta

Hyvä tietää

Pidä hyvää huolta päästäsi, ja laita päähäsi BMX kypärä

BMX kypärä on valmistettu suojaamaan päätäsi ajaessasi kaduilla, parkissa, flatlandiä tai dirttiä. Sen lisäksi BMX kypärä antaa sinulle lisävarmuutta suorituksiisi, sillä tiedät pääsi olevan hyvin suojattu.

Kypärä ei ole pelkästään amatööreille, sillä myös ammattiajajat käyttävät bmx kypäriä, sillä he tietävät että aivotärähdys tai vielä vakavampi vamma voi laittaa harrastuksen tauolle pitkäksi aikaa.

Kaikki valikoimastamme löytyvät BMX kypärät on EN 1078 sertifioitu. Tämä tarkoittaa, että kypärät on hyväksytty käytettäväksi BMX-ajossa, skeittauksessa sekä skuuttauksessa.

Millainen BMX racing kypärä pitäisi valita?

BMX kypärä freestyle-ajoon on oma lukunsa, mutta mihin kannattaa kiinnittää huomiota, kun etsinnässä on BMX kypärä racingiin?

No, race BMX:ssä on tavallista käyttää täysin kasvot peittäviä kypäriä, jotka pitävät kallon sekä aivot turvassa, kun kaahailet radalla ylittääksesi maaliviivan ensimmäisenä.

Kaikki BMX full face-kypärät, jotka löydät BMX kypärä-osiosta, on tarkoitettu race BMX-ajoon.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos olet epävarma siitä, mikä kypärä sinun kannattaisi valita, tai jos sinulla on kysyttävää kypäriin liittyen.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot