×
Valikko

BMX Kypärät

Valikoima
Värit
Tuotemerkit
Koko
Kokoa säädettävä
Reset

Valikoima

Valmis

Värit

ResetValmis

TuotemerkitResetValmis

Koko


ResetValmis

Kokoa säädettäväResetValmis
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 3

Hyvä tietää

Mikä on BMX kypärä?

BMX-kypärät on suunniteltu suojaamaan päätäsi BMX-ajotyylistäsi riippumatta. Ne ovat usein kestävämpiä kuin muut pyöräilykypärät, joten ne kestävät freestyle BMX -ajon rajuakin käyttöä.

BMX-kypärän käyttäminen on yksi tärkeimmistä asioista BMX-ajon aikana. Sen pitäisi olla yksi ensimmäisistä ostamistasi suojavarusteista ja sinun tulisi käyttää sitä joka kerta kun ajat. BMX-pyöräilykypärät eivät ainoastaan suojaa päätäsi, vaan ne antavat sinulle lisäluottamusta ajotyylistäsi riippumatta. Turvallisuuden takaamiseksi on tärkeää, että käytät tiukasti istuvaa kypärää.

Kuinka valita BMX kypärä?

Minkä tyyppistä kypärää sinun tulisi käyttää, riippuu BMX -ajotyylistäsi. Yleisimmät BMX-kypärätyypit ovat avonaiset kypärät ja kasvot peittävät "full face" -kypärät. Avonaiset kypärät on suunniteltu klassisella skeittityylillä ja niitä käytetään yleisimmin freestyle BMX:ssä. Niiden coolin ja tyylikkäät muotoilun ansiosta näet niitä käytettävän myös monissa muissa urheilulajeissa. Niiden kova kuori takaa kestävän ja kevyen kypärän.

Full face BMX kypärät tarjoavat enemmän suojaa kuin avonaiset kypärät, mutta ne ovat yleensä raskaampia ja kalliimpia. Näitä kypäriä käytetään tyypillisesti Race BMX:ssä ja ne suojaavat kasvoja ja päätä.

Valmistaudu BMX-matkallesi muiden BMX-suojavarusteidemme avulla.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot