×
Valikko

Touring Sukset

  Filter
Tuotemerkit
Pituus
Vyötärön leveys

Hyvä tietää

Touring sukset ovat monipuoliset

Etsitkö monipuolisia suksia, joilla voit yhdistää laskettelun, maastohiihdon, telemarkin, randonneen ja backcountryn? Touring sukset tarjoavat parhaat puolet näistä kaikista, joten tarvitset vain yhden suksiparin.

Touringissa on kyse matkustamisesta ylös ja alas mäkeä, ilman suksien irrotusta. Touring on sekä laskettelun, että hiihdon tyylisuunta.

Kun menet rinteeseen laskettelukeskuksessa, voit helposti käyttää touring suksiasi hoidetussa rinteessä. Touring sukset ovat erinomaiset lasketteluun, niin rinteissä, kuin rinteiden ulkopuolella. Lukitse vain kannat, ja olet valmis menoon.

Jos haluat mennä ulos ja nauttia luonnosta, voit ottaa touring sukset mukaan latujen viereen sekä syvään puuterilumeen. Touring laskettelusuksilla saat mainion tilaisuuden kokea koskemattomat syrjäseudut. Irtonaisen kannan sekä leveän pohjan ansiosta voit mennä minne vain.

Touring varusteet

Touring lasketteluun tarvitaan erityiset varusteet, jotka auttavat sinua pääsemään vuoren huipulle, sekä alas. Meillä on laaja valikoima touring suksia, siteitä, sauvoja sekä nousukarvoja.

Suksilla kävely vuoren rinnettä ylös on rankkaa, ja saa sinut hikoilemaan. Kun olet laskemassa alas, haluat suksien pysyvän lumen yläpuolella pystyäksesi kääntymään sekä jatkamaan liikkumista. Tämä on syy sille, miksi sinun tulisi valita tarpeeksi leveät touring sukset, jotta ne kelluisivat lumen pinnalla mutta ovat silti kevyet, jotta nousu olisi helpompaa.

Estääksesi taaksepäin liukumisen suksissa, kannattaa käyttää nousukarvoja. Nousukarvat kiinnitetään suksien pohjiin.

Voit kävellä sukset jalassa erityisten touring-siteiden avulla. Touring siteet on valmistettu siten, että voit kävellä ja nostaa kantapäitäsi samalla, kun varpaat pysyvät kiinnit suksissa. Löydät valikoimassamme olevat backcountry siteet täältä.

Koska sinun tulee pystyä nostamaan kantapäätäsi kävelyliikkeen tekemiseksi, erittäin joustavista laskettelumonoista on etua. Löydät valikoimassamme olevat laskettelumonot täältä.

Touring vie sinut ylös, alas ja ympäri mäkeä tai vuorta. Suosittelemme, että käytät säädettäviä sauvoja! Silloin sinulla on mahdollisuus valita pidemmät sauvat nousuun, lyhyemmät laskuun, tai kaksi eri pituutta vuorella kulkemista varten.

Liikut villissä luonnossa, joten tarvitset myös turvallisuusvarusteita itsellesi sekä ystävillesi. Lue lisää turvallisuusvarusteista täältä.

Touring laskettelu budjetilla

Voit käyttää vanhoja laskettelusuksiasi! Oletko epävarma siitä, olisiko backcountry laskettelu sinun juttusi? Osta nousukarvat ja touring siteet, jotka sopivat vanhoihin laskettelusuksiisi ja anna sille mahdollisuus.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot