×
Valikko

Housut

  Filter
Tuotemerkit
Koko
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Skeitti housut: vankka ja mukava valinta

Skeitti housut, shortsit ja chinot ovat oleellinen osa jokaisen skeittaajan ja ajajan vaatekaapin sisältöä. Kun olet ulkona harjoittelemassa taitojasi, tulet kaatumaan, joten miksi et käyttäisi housuja (tai shortseja) jotka ovat tarpeeksi vankat tarjotakseen sinulle hieman suojaa betonilta, puulta tai asfaltilta. Tältä sivulta löydät valikoimassamme olevat farkut, chinot ja verryttelyhousut.

Verrattuna "tavallisesta vaateliikkeestä" ostettuihin housuihin, tästä kategoriasta löytyvät chinot ja skeitti housut on erityisesti suunniteltu antamaan sinulle paras mahdollinen istuvuus, jotta voit kääntyillä ja vääntyillä, sekä tehdä flippejä ongelmitta.

Tiedämme, että skeitti housujen tai shortsien elämä on rankka. Tästä johtuen kaikki tästä kategoriasta löytyvät skeitti housut on valittu huolella, antamaan maksimaalinen kestävyys.

Muotisuosikki

Vaikka skeitti housut, chinot ja shortsit on suunniteltu skeittaajille, niitä ei ole varattu enää pelkästään skeittaajien, rullaluistelijoiden ja skuuttaajien käyttöön. Muotimaailma on nostanut verryttelyhousut ja katumuodin osaksi valtavirtaa jo vuosia sitten. Skeitti housut ja shortsit ovat muodostuneet monien ihmisten suosikeiksi niiden coolin designin sekä mukavan istuvuuden ansiosta. Housut, chinot ja shortsit sopivat osaksi niin rennompaa kaupunkilookkia, kuin hieman muodollisempaa asukokonaisuutta.

Meillä on skeitti housuja, shortseja sekä chinoja vahvoilta ja klassisilta brändeiltä, kuten Dickies, Element, Globe ja Quicksilver.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot