VALIKKO
×

Puiset kruiserit

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Dekin pituus
Dekin leveys
Renkaan halkaisija

Puinen cruiser lauta: todellinen kokemus

Puisissa kruisereissa (tunnetaan myös nimellä minikruiseri) on kyse käyttömukavuudesta sekä kruisailusta. Puinen kruiseri on kruisailutuntumaltaan hyvin samankaltainen kuin longboard, mutta siinä on usein lyhyempi dekki sekä pienemmät renkaat. Puinen cruiser lauta on hyvin ketterä ja nopeasti reagoiva, mikä tekee siitä ihanteellisen kruisailuun kaupungin läpi kouluun tai töihin.

Vaikka puiset kruiserit ovat erinomaisia kruisailuun, johtuen niiden koosta ne eivät ole paras vaihtoehto longboard-lajeihin, kuten downhilliin tai freerideen.

Joitakin tästä kategoriasta löytyviä kruisereita, kuten Your Own Wave:n ja Sector 9 kruisereita voidaan jossain määrin käyttää downhillliin sekä freerideen.

Surffaa kadulla

Jos haluat viedä surffausfiiliksen kadulle, sinun kannattaa tällöin kokeilla Your Own Wave:n innovatiivista trukkisysteemiä.

Johtuen ainutlaatuisesta trukkisysteemistä, trukin etuosassa ei ole juuri yhtään vastusta, mikä sallii sinun tekevän radikaaleja carving-käännöksiä, kuten meressä surffatessa.

Sen lisäksi, systeemi luo ylimääräisen kääntymispisteen trukille. Tämän ansiosta puinen kruiseri voi tehdä tiukkoja pumppikäännöksiä - kyse on siitä, että surffaus on mahdollista kadulla.

Tästä kategoriasta löydät puudekeillä varustetut kruiserit, jotka ovat sekä kevyitä että hallittavia. Jos olet kiinnostuneempi muovikruisereista, sinun kannattaa tällöin kurkata penny board / muovikruiserit kategoria.