×
Valikko

Rullaluistimien huolto

Hyvä tietää

Kuinka puhdistaa ja huoltaa rullaluistimet ja varusteet

Mitä tulee rullaluistimen huoltoon, se vaatii itse asiassa melko vähän aikaa ja vain joitakin tarvikkeita. Ensimmäiseksi sinun tulee pähkäillä, kuinka rullaluistimet puhdistetaan. Paras tapa tälle on yksinkertaisesti käyttää märkää liinaa, hieman vettä ja saippuaa.

Tätä yhdistelmää voidaan käyttää niin kenkäosan, kiskon sekä renkaiden puhdistukseen. Mutta mitä tulee sisäkenkään, sinun tulisi ensin selvittää valmistajan suosittelema pesulämpötila. Jos päätät pestä sisäkengät pyykinpesukoneessa, meillä on erinomainen neuvo - kiedo sisäkengät kankaaseen, verkkopussiin tai vaikka tyynyliinaan ennen kuin laitat ne pesukoneeseen.

Jos pesuohjetta ei löydy, kannattaa pelata varman päälle ja pestä sisäkengät käsin matalassa lämpötilassa. Kun olet valmis ja sisäkengät ovat kuivuneet, suosittelemme myös käyttämään desinfioivaa suihketta eliminoidaksesi tai minimoidaksesi mahdollisesti pesun kestäneet hajut.

Mitä tulee laakereihin, saattaa olla tarpeen irrottaa ne renkaista, jotta voisit puhdistaa laakerit molemmilta puolilta. Olemme tehneet tähän liittyen oppaan, jossa kerrotaan kuinka laakerit puhdistetaan.

Tästä kategoriasta löydät myös tarvikkeita, jotka tekevät laakereiden puhdistusprosessista paljon helpompaa. Puhumme tietysti Bones laakereiden puhdistusastiasta.

Tästä kategoriasta löydät myös tarvittavat työkalut sekä voiteluaineet rullaluistimiesi huoltamiseen.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot