Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Vapaa-ajan luistimet

  Filter
Tuotemerkit
Kengännumero
Monon tyyppi
Kengän materiaali
Sisäkengän ominaisuudet

Hyvä tietää

Vapaa-ajan luistimet kaikenlaiseen käyttöön

Tästä kategoriasta löytyvät luistimet on tarkoitettu vapaa-ajan käyttöön, niin lapsille kuin aikuisille. Ne ovat huokeita monikäyttöisiä luistimia, ja monet niistä tarjoavat myös hyvän nilkan tuen.

Voit käyttää tältä sivulta löytyviä vapaa-ajan luistimia hauskanpitoon ja harjoitteluun tai kavereiden kanssa jääkiekon pelaamiseen. Kun järvet ovat jäässä ja viranomaiset ovat todenneet jään turvalliseksi luistella, voit kruisailla järvellä tai mennä paikalliseen jäähalliin tai vaikkapa rusettiluistelutapahtumaan.

Luistelu on hauska aktiviteetti kaikille, olitpa kokenut jäällä kiitäjä tai aloittelija, joka muistuttaa jäällä ollessaan Bambia. Jäähallissa on tilaa kaikille ja tulet yllättymään, kuinka nopeasti opit pitämään tasapainon jäällä.

Vapaa-ajan luistimien omistamisen hyötyjä

Vapaa-ajan luistimien omistamisessa on monia hyötyjä:

säästät rahaa

Jos käyt luistelemassa muutaman kerran talvessa, luistimien vuokraaminen jokaisella kerralla voi nopeasti tulla kalliiksi. Vapaa-ajan luistimet ovat hinnaltaan edullisia ja luistimien omistamisen ansiosta säästät paljon rahaa jo ensimmäisen sesongin aikana.

voit luistella milloin haluat

Kun omistat monikäyttöiset luistimet, et ole enää riippuvainen luistinvuokraamoiden aukioloajoista ja vältät myös jonottamisen. Voit myös mennä jäähallille milloin haluat - joko aikaisin aamulla tai myöhään illalla. Jäähalli on tällöin myös todennäköisesti hiljaisempi, jolloin sinulla on enemmän tilaa temppujen harjoittelemiseen tai vaikka pikaluisteluun.

luistimet ovat muotoutuneet jalkoihisi

Mitä enemmän käytät vapaa-ajan luistimiasi, sitä paremmin ne muotoutuvat jalkoihisi. Tämän takia voikin olla etu omistaa luistimet sen sijaan että vuokraisit uudet luistimet joka käyttökerta - luistimet jotka ovat olleet useissa eri jaloissa ennen sinua.

Käyttämällä samaa luistinparia luotat niihin myös enemmän ja saat näin lisää itsevarmuutta, oppien luistelemaan nopeammin, tekemään temppuja tai mitä vain haluatkin.

Hybridiluistimet

Hybridiluistimet ovat uudempi tuote, joka yhdistää inline-rullaluistimista tutun mukavuuden ja jääkiekkoluistimien terän. Ne tarjoavat todella hyvän käyttömukavuuden pehmeän kenkäosan ansiosta ja jos sinulla on inline rullaluistimet, kesärullailusta talviluisteluun siirtyminen on lastenleikkiä.

Tutustu tällä sivulla valikoimassamme oleviin vapaa-ajan luistimiin sekä hybridiluistimiin ja löydä itsellesi luistinpari joka sopii käyttötarkoitukseesi sekä makuusi.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot