×
Valikko

Lasten Lumilaudat & Lasten Lumilautapaketit

Valikoima
Tuotemerkit
Pituus
Reset

Valikoima

Valmis

Tuotemerkit
ResetValmis

Pituus

ResetValmis

Hyvä tietää

Lumilaudat lapsille

Lumilautailu on erittäin suosittu talviurheilulaji lasten keskuudessa, ja monet pitävät sitä vaihtoehtona laskettelulle. Lapset edistyvät junior-tason lumilaudoilla helposti, mikäli lumilauta on oikean pituinen ja levyinen. Jotkut lapset rakastavat laskea nopeasti rinteitä alas, kun taas toiset vain nauttivat vapaudesta tutustua rinteisiin omaan tahtiinsa.

Lasten lumilautailun välttämättömät varusteet ovat lasten lumilauta, lumilautakengät ja -siteet. Näitä voi ostaa pakettina tai yksittäin. Lasten lumilautapakettien valitseminen on usein edullisin tapa. Jos haluat pukea lapsesi sopivasti lumilautailua varten, katso Lumilautailuvaatteiden valikoimamme.

Milloin lapseni voi opetella lumilautailemaan?

Vanhemmat kysyvät usein, minkä ikäisenä heidän lapsensa voivat alkaa opetella lumilautailemaan. Pienimmät lasten lumilaudat on suunniteltu 3-vuotiaille lapsille. Tämä on yleensä se ikä, jolloin lapset ovat kehittäneet tarpeeksi motorisia taitoja aloittaakseen perusteiden oppimisen. Useimpien lumilautakoulujen nuorimmat oppilaat ovat 3-vuotiaita.

Minkä kokoisen lumilaudan lapseni tarvitsee?

Lasten lumilaudan koko määräytyy lähinnä lapsen pituuden mukaan. Nyrkkisääntönä on, että laudan pituuden tulee olla lapsesi rinnan ja nenän korkeuden välissä. Lähempänä rintaa, jos lapsesi on aloittelija, ja lähempänä nenää, jos hän on edistyneempi. 80 cm lumilaudat ovat markkinoiden pienimpiä ja sopivat noin 3-vuotiaille lapsille (noin 95 cm pitkä).

Katso Lumilautojen Koko-opas saadaksesi lisätietoja lumilaudan pituudesta ja leveydestä.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot