×
Valikko

Kids Snowboards & Kids Snowboard Packages

  Filter
Tuotemerkit
Pituus

Hyvä tietää

Twintip lasten lumilaudoissa

Täältä löydät laajan valikoimamme lasten lumilautoja, jotka voivat antaa sinulle hauskan ja erilaisen kokemuksen laskettelureissulla.

Lapsen lumilautaa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota oikeaan pituuteen. Kun lasten lumilauta asetetaan pystyyn, laudan tulisi ylettää käyttäjää olkapäähän asti, mutta ei leukalinjaa korkeammalle. Jos epäröit kahden koon välillä, on parempi valita lyhyempi lasten lumilauta. Näin lumilaudan käyttää voi hallita lautaa paremmin, tarjoten miellyttävämmän kokemuksen nuorelle lautailijalle. Erityisesti, jos lapsi ei ole aiemmin lumilautaillut, on tärkeää saada mahdollisimman monia onnistumisen kokemuksia, sillä se rohkaisee lasta jatkamaan lajin harrastamista.

Useimmissa valikoimassamme olevissa lasten lumilaudoissa on twintip-design. Twintip-lumilaudat sopivat hyvin temppuiluun ja rinteessä leikkimiseen. Twintip-lumilaudan etu- ja takapää ovat symmetriset, ja siteet on sijoitettu laudan keskelle, joten laskeminen sekä etu- että takaperin onnistuu helposti. Lumilautailu on ennen kaikkea aktiivista hauskanpitoa lapselle, laskettiinpa sitten rinteessä tai rinteen ulkopuolella. Tästä johtuen se on hyvä ja hauska valinta lapsen lasketteluretkelle.

Lasten lumilautojen erilaiset brändit

Valikoimassamme on lasten lumilautoja useilta eri brändeiltä, ja sen takia voi olla melko vaikeaa valita lumilauta lapselle. Voisi sanoa, että kaikkein tärkein asia on, että lapsesi on innostunut laudasta, ja saa hyvän kokemuksen rinteessä. Tämän takia lapsi kannattaa ottaa mukaan laudan ostoprosessiin, sillä laudan tyyli ja kuviointi voivat olla paljon tärkeämpiä, kuin vanhemmat ajattelevat.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot