×
Valikko

Maastohiihtosuksien Huolto

Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Työkalut suksien huoltoon

Hiihtoon tarvittavat työkalut ovat välttämättömiä, jos haluat pitää suksesi huippukunnossa ja saada niistä kaiken irti. Suksipohjat voivat huonontua, jos niitä ei käsitellä kunnolla. Laaja lämpötilojen vaihtelu, altistuminen kosteudelle erilaisissa lumiolosuhteissa ja lika voivat kaikki vaikuttaa suksien pito- ja liukualueeseen.

Murtomaasuksien huolto sisältää vahauksen, kaapimisen ja harjauksen. Suksien karvapohjien puhdistajaa käytetään lian poistamiseen perinteisten suksien karvapohjista. Katso meidän Pitovoiteet ja Luistovoiteet, jos et ole vielä nähnyt suksivoide valikoimaamme.

Kuinka harjaat sukset?

Kun olet vahannut sukset ja poistanut suurimman osan vahasta suksien kaapimella, on aika ottaa harjat käyttöön. Suksiharjat auttavat poistamaan vahan, johon kaavin ei pysty, ja se parantaa pohjan rakennetta ja lisää siten suksen suorituskykyä.

Harjaa sukset pitkillä vedoilla kärjestä takaosaan normaalilla paineella. Kun harjaat, sinun pitäisi pystyä näkemään pienten vahahiukkasten kerääntymän vedon lopussa. Jatka prosessia, kunnes et enää näe pientä vahapölyä. Nailoninen suksiharja on paras, jos hiihdät erittäin kylmissä olosuhteissa, kun taas messinkinen suksiharja valmistaa sukset paremmin lämpimiin olosuhteisiin. Jouhiharjan käyttö on hyvä tapa lopettaa harjaus sääolosuhteista riippumatta.

Jos sinun vahatut perinteiset sukset kamppailevat märissä ja lämpimissä lumiolosuhteissa, etkä saa pitoa, katso meidän Liisterivoiteet. Tämä antaa potkualueelle lisäpitoa, kun lumi on liian liukasta.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot