Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Rullasuksen renkaat

  Filter
Tuotemerkit
Rullasuksityyppi
Renkaan nopeus
Renkaan halkaisija
Renkaan leveys

Hyvä tietää

Rullasuksen renkaita on kahta tyyppiä

Tästä kategoriasta löydät laajan valikoiman rullasuksen renkaita sekä lokasuojia. Rullasuksien pyörät eroavat melko paljon muista kategorioistamme löytyvistä renkaista.

Ensimmäinen asia, jota kannattaa harkita uusia renkaita ostaessa on rullahiihtotyyli. Rullahiihdossa on kaksi hiihtotyyliä.

  • Perinteinen tyyli, jossa liikutat jalkojasi rinnakkaisessa liikkeessä
  • Luistelutyyli, jossa liikutat jalkojasi samaan tyyliin kuin rullaluistellessasi, laittaen jalat kalanruotoasentoon

Perinteisen tyylin rullasuksen renkaat ovat leveät, ja tehty renkaan keskiosalla rullaukseen. Luistelutyylin renkaat ovat kapeammat, ja valmistettu siten, että niissä on sulavampi siirtymä reunasta reunaan.

Tarvitset erilaiset rullasuksien pyörät eteen ja taakse

Poiketen tavallisista rullaluistimista, tarvitset vain kaksi rengasta kuhunkin rullasukseen. Tämä kokoonpano imitoi täydellisesti tavallisen maastohiihtosuksien käyttötuntumaa.

Vaikka takarengas pyörii vain yhteen suuntaan, eturengas pyörii molempiin suuntiin. Näin voit liikkua eteenpäin ja saada parhaimman mahdollisen maastohiihtokokemuksen rullasuksilla.

Rullasuksen renkaiden kovuus ja maasto

Ostaessasi rullasuksen renkaat, on tärkeää huomioida, millaisella pinnalla aiot käyttää niitä. Jos haluat rullahiihtää soratiellä, kannattaa silloin valita pehmeät rullasuksen renkaat. Tämä antaa sinulle mukavamman ajon, sekä tarjoaa paremman pidon. Jos taas haluat rullahiihtää vain asfaltilla, voit tällöin valita kovemmat rullasuksen renkaat. Kovempi rengas luo vähemmän kitkaa asfaltilla, mikä säästää sinulta pitkällä tähtäimellä melko paljon voimia.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot