×
Valikko

Renkaat pikarullaluistimiin

  Filter
Tuotemerkit
Halkaisija
Renkaan kovuus

Hyvä tietää

Renkaat pikarullaluisteluun - optimaaliseen nopeuteen

Perinteisesti renkaat pikarullaluistimiin ovat olleet halkaisijaltaan 80-110 mm. Viime aikoina renkaiden koossa on tapahtunut kehitystä, ja niiden halkaisija on kasvanut 125 mm entistä parempaan nopeuteen.

Renkaiden kovuus riippuu siitä, minkälaisella alustalla niitä käytetään. 85 - 87A renkaita käytetään usein karkealla asfaltilla, jollaista on paljon Pohjois-Euroopassa. Pikarullaluisteluun tarkoitettujen renkaiden profiili on kapea, jotta kontaktipinta alustan kanssa olisi mahdollisimman pieni nopeuden maksimoimiseksi. Kapea profiili luo näin vähemmän kitkaa, ja suuremman nopeuden.

Heti, kun olet saanut hieman kokemusta pikarullaluistimista ja niillä luistelusta, SkatePro suosittelee valitsemaan isoimmat mahdolliset rullaluistimiin mahtuvat renkaat. Toisaalta, jos pikarullaluistelu on sinulle uutta, suosittelemme valitsemaan hieman pienemmät renkaat, sillä 125 mm halkaisijaltaan olevat renkaat eivät ole pelkästään vaikeat ottaa haltuun, mutta myös aika pelottavat. Ne tarjoavat sinulle silti suuren nopeuden. Laadukkaat pikarullaluistelurenkaat tunnetaan niiden hyvästä kimmoisuudesta sekä hyvästä pidosta.

Kaikkein yleisimpiä ovat kolmirenkaiset pikarullaluistimet

Jos menemme muutaman vuoden taaksepäin, pikarullaluistimien kiskoissa saattoi olla kiinni viisi tai jopa sitä enemmän renkaita. Viime vuosina tämä ajattelutapa on muuttunut, ja suurimmassa osassa pikarullaluistimia on vain kolme rengasta kussakin rullaluistimessa. Tämän on yksinkertaisesti tarkoitus minimoida lisärenkaista ja laakereista aiheutuvaa vastusta.

Huomaa: Useimmat tämän kategorian renkaista myydään ilman laakereita. Tuotesivulla on mainittu, mikäli laakerit sisältyvät mukaan.

SkatePro