×
Valikko

Pikarullaluistimen Renkaat

  Filter
Tuotemerkit
Halkaisija
Renkaan kovuus
Coren materiaali

Hyvä tietää

Mitkä ovat pikarullaluistinten renkaat?

Pika- tai kilparullaluistinten renkaat ovat erityiset renkaat, jotka on tarkoitettu maratoneilla ja radoilla kilpaileville rullaluistelijoille, tai heille, jotka haluavat luistella mahdollisimman nopeasti kaduilla.

Verrattuna vapaa-ajan rullaluistinten renkaisiin, pikarullaluistinten renkaat ovat yleensä isompia ja kovempia. Tällä rengastyypillä on terävä profiili, joka vähentää kitkan määrää luistellessa ja takaa suuret nopeudet.

Kuinka valita oikeat pikarullaluistinten renkaat?

Sinun tulee ensin päättää se, mitä haluat saavuttaa uusilla renkailla. Näitä renkaita on saatavana neljällä eri halkaisijalla - 90 mm, 100 mm, 110 mm ja 125 mm. Mitä suurempi halkaisija, sitä nopeammin voit luistella.

90 mm: n rullaluistinrenkaita suositellaan aloittelijoille ja lapsille suuremman vakauden ja ohjattavuuden vuoksi. 100 mm: n ja 110 mm: n renkaat tarjoavat suurempia nopeuksia ja ovat optimaalisia sekä harrastelijoille että kilpaileville pikarullaluistelijoille. Maratonrullaluistelijat hyödyntävät 125 mm pikarullaluistimen renkaita saavuttaakseen suurimmat nopeudet ja kattaakseen pitkät matkat mahdollisimman nopeasti.

Pikarullaluistinrenkaat vs. perinteiset rullaluistinrenkaat

Kuten mainittiin, pikarullaluistinten renkaat ovat isompia ja kovempia kuin perinteisten inline-rullaluistinten renkaat. Perinteiset renkaat ovat kooltaan 70 – 90 mm ja pehmeämpiä rakenteeltaan tarjotakseen parempaa pitoa useimmilla ulkopinnoilla. Pikarullaluistinten renkaat ovat puolestaan kovempia kuin ulkopinnoille kehitetyt vastineet, ja ne on tarkoitettu sisäpinnoille, luistinradoille ja tasaisille kaupunkipinnoille.

Haluatko tietää enemmän rullaluistimien renkaista? Tutustu Rengas-Oppaaseemme.

Jos etsit pienempiä vapaa-ajan renkaita, tutustu Rullaluistinten Renkaisiin ja Freestyle Rullaluistinten Renkaisiin.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot