×
VALIKKO

Grippiteippi

  Filter
Pituus
Leveys

Saatat kysyä itseltäsi, kuinka tärkeä longboard grippiteippi voi olla? Vastaus on, että oikean longboard grippiteipin valitsemisella on oleellinen vaikutus ajokokemukseesi sekä sellaisiin asioihin, kuten kykyysi hallita ja ohjailla lautaa sekä pysyä sen päällä.

Joten kuinkta valitset oikean grippiteipin lautailutyyliisi?

Seikka, jonka mukaan longboard grippiteippi tulisi valita on sen karkeus. Joten mitä se tarkoittaa? No, se on se hiekkapaperimainen grippiteipin päällysosa. Yksinkertaistettuna, mitä karkeampi grippiteippi, sitä enemmän saat pitoa.

Joten kuinka paljon pitoa tarvitsen? Aloita miettimällä, pidätkö enemmän vauhdikkaista tyyleistä, kuten freeridestä tai dowhillistä, vai "teknisemmistä hommista" kuten freestyle tai kruisailu.

  • Freeride/downhill ajoon suosittelemme 25-40 välillä olevaa karkeutta
  • Tekniseen freerideen, freestyleen, kruisailuun kannattaa valita välillä 50-80 karkeus

Design ja tyyli

Voit, tietenkin, valita klassisen mustan longboard grippiteipin, mutta voit myös tuoda grippiteipillä esille persoonallisuuttasi valitsemalla vaikkapa kuvioidun grippiteipin.

Joissakin laudoissa on myös upean näköinen yläpuoli, joten mikset silloin valitsisi läpinäkyvää grippiteippiä, ja esittelisi sitä maailmalle. Sen lisäksi, tämän tyyppiset grippiteipit antavat laudalle surffimaisemman ulkonäön.