×
Valikko

Longboard Grippiteippi

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Pituus
Leveys

Pysy hallinnassa Longboard Grippiteipin avulla

Grippiteippi on hiekkapaperin kaltaista materiaalia, joka kiinnitetään laudan yläosaan. Se auttaa luomaan kitkaa kenkiesi ja laudan välille, ja se on tärkeää, jotta pysyt hallinnassa ajaessasi. Longboardingissa grippiteippi on siis erittäin suositeltavaa, varsinkin jos pidät aggressiivisesta pumppaamisesta ja carvingista.

Voiko tavallista grippiteippiä käyttää longboardeissa? Kyllä, jos se on tarpeeksi pitkä ja leveä. Erityisesti longboardingia varten tehty grippiteippi on kuitenkin usein karkeampaa, jotta se kestää erilaista ajotapaa.

Grippiteippejä on saatavana siistissä valikoimassa erilaisia tyylejä ja malleja, joilla voit mukauttaa laudan. Jos haluat säilyttää dekkisi ulkonäön, harkitse kirkkaan griptapen hankkimista. Kirkas longboard-griptape toimii samalla tavalla kuin tavallinen teippi, mutta näet silti dekin muotoilun ja grafiikan.

Grippiteipin ylläpito

Huolehtimalla grippiteipistä varmistat, että se kestää pidempään ja että ajokokemuksesi on parempi. Ensimmäinen tärkeä asia on varmistaa, että teippi on kiinnitetty oikein ja että siinä ei ole ilmakuplia. Varmistaaksesi, että teet tämän oikein, tutustu oppaaseemme ja videoon siitä, miten grippiteippi asennetaan.

Muista myös puhdistaa grippiteipin säännöllisesti, jotta se pysyy pitävänä ja näyttää tuoreelta. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti hankaamalla sitä griptape-puhdistusaineella. Ajan myötä kaikki griptape kuluu ja se on vaihdettava.

Jos tarvitset grippiteippiä skeittilautailuun, tutustu Skeittilaudan Grippieippiimme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot