×
Valikko

SUP lautailu

Hyvä tietää

SUP lautojen suosio on kasvussa

SUP on lyhenne sanoista "stand up paddling". iSUP tarkoittaa samaa asiaa, mutta i-kirjain edessä viittaa sanaan "inflatable", eli ilmatäytteisillä sup laudoilla suppailuun.

Suppailu on tällä hetkellä yksi nopeimmin kasvavista vesiurheilulajeista, ja lajin salat on mahdollista oppia hallitsemaan huomattavasti nopeammin, kuin muiden vesiurheilulajien kuten esimerkiksi leijalautailun tai purjelautailun kohdalla.

Periaatteessa suppailu on yhdistelmä kajakkimelontaa ja surffausta. Kuin seisoisit surflaudalla ja työntäisit lautaa melan avulla eteenpäin. Stand Up Paddle / SUP laudat ovat kuitenkin pitempiä, leveämpi ja kelluvat huomattavasti paremmin kuin perinteiset surflaudat, joten niiden päällä on helpompi säilyttää tasapaino.

Valitessasi uutta sup lautaa

SUP lautoja on erilaisia, ja niistä sinun tulisi valita parhaiten omiin tarpeisiisi sopiva. Meidän valikoimastamme löytyvät seuraavan tyyppiset sup laudat

  • Retki SUP
  • All around SUP
  • Surf SUP
  • Race SUP

SUP lautoja on saatavilla eri muotoisina ja eri kokoisina. Erilaiset lautatyypit on tarkoitettu erilaisiin olosuhteisiin.

Tästä kategoriasta löydät kaiken mitä tarvitset SUP lautailuun. Meillä on laaja valikoima ilmatäytteisiä SUP lautoja, eli iSUPeja, joiltakin lajin vahvimmilta tuotemerkeiltä. Lisäksi löydät valikoimastamme erilaiset melat, pumput, karkuremmit ja SUP lautojen lisätarvikkeet.

Pumpattavat sup laudat on pääosin tarkoitettu flat water surffaukseen sekä pieniin aaltoihin. Niillä on erinomaiset kelluntaominaisuudet, ja ne sopivat täydellisesti otettavaksi mukaan paikalliselle järvelle.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot