Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Lisätarvikkeet

Löydä potkulaudan lisätarvikkeet täältä

Jos päädyit säädettävien potkulautojen lisätarvikeosioon, olet todennäköisesti etsimässä vararuuveja, valoja lasten potkulautaan tai ehkäpä uutta jarrua. Nämä, sekä muutamia muita varaosia on löydettävissä tästä kategoriasta, ja jos olet epävarma osien yhteensopivuudesta, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä asiasta.

Valikoimassamme on muutamia erilaisia turvavaloja, jotka on erityisesti valmistettu lasten potkulautoihin. Joissakin maissa potkulautailijat, skeittaajat ja rullaluistelijat katsotaan jalankulkijoiksi, ja pimeällä rullaillessa ei ole pakollista käyttää valoja. Mutta olipa lainsäädäntö mikä hyvänsä, suosittelemme aina käyttämään potkulaudassa tai muussa kulkuvälineessä valoja niin edessä kuin takana.

Valikoimasta löytyvät pultit ja akselit ovat universaaleja, ja sopivat eri valmistajien potkulautoihin. Nämä osat voivat jossain vaiheessa rikkoutua tai löystyä kierteiltään, ja kun näin käy, suosittelemme vaihtamaan sekä etu- ja taka-akselit, sillä on vain ajan kysymys kun toinenkin rikkoutuu.

Tästä kategoriasta löydät myös hyvin eksoottisen Scoot n Pull Scoot Mill-tuotteen, joka on hyvin suosittu pienten lasten keskuudessa. Se on myös edullinen lisätarvike, joka on samalla koristeellinen sekä kaunis vempain, joka kerää huomiota kadulla potkutellessasi.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot