Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Oheistarvikkeet

  Filter
Värit
Tuotemerkit

Kaikki mitä haluat

Tästä kategoriasta löydät laajan valikoiman erilaisia oheistarvikkeita, aina paidoista kumirannekkeisiin, ja footieista juomapulloihin. Tiivistettynä, tällä sivulla on paljon erilaisia oheistarvikkeita ja vaatteita.

Kumiranneke: moderni klassikko

Tämä pieni ranneke ilmaantui 1980-luvulla, mutta siitä tuli must-have tuote vuonna 2004 - siitä lähtien värikäs kumiranneke on ollut aalloittain suosittu. Omien brändiemme kumirannekkeiden lisäksi olemme tehneet valikoiman custom rannekkeita SkateProlta. Löydät jopa kumisen SkatePro-avaimenperän!

Jos tarvitset toppausta nilkkoihisi tai hikipannan, tämä kategoria on oikea paikka etsiä tarvitsemaasi. Meillä on laadukkaita footieita Powerslideltä ja Ennuilta, jotka tarjoavat jaloillesi lisätukea, mukavuutta, suojaa sekä parantavat minkä tahansa kenkien, monojen tai luistimien istuvuutta.

Tyyli kuntoon

Tästä osiosta löytyvät paidat on tarkoitettu skeittaukseen. Suurin osa skate paidoista on malliltaan lyhythihaisia ja istuvuudeltaan mukavia, sallien sinun liikkua vapaasti - tämä on tarpeen skeitatessa.

Skate paitoja ei ole pelkästään tarkoitettu skeittaajille tai skuuttaajille. Yhdessä muun katumuodin kanssa skeittipaidat ovat löytäneet tiensä valtavirtamuotia seuraavien ihmisten vaatekaappeihin, ja ne ovat hyvin suosittuja.

Pukeudu kuin Pro

Me SkateProlla olemme intohimoisia. Monet meistä eivät pelkästään työskentele rullaluistimien, skuuttauksen ja laskettelun parissa, vaan harrastamme näitä lajeja myös itse, joten totta kai toimme markkinoille myös oman SkatePro-vaatemalliston. Tästä kategoriasta löydät meidän Skatepro kittimme - täydellinen tapa päästä käsiksi mahtavaan vaatemallistoomme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot