×
Valikko

Mini BMX Pyörät

Hyvä tietää

BMX pyörästä mini BMX pyörään

Mini BMX on samankaltainen, kuin tavallinen BMX pyörä, mutta kaikki on valmistettu pienemmässä mittakaavassa ja se näyttää tukevammalta. Normaali BMX pyörä soveltuu erilaisiin käyttötarkoituksiin, mutta mini bmx soveltuu pääasiallisesti vain temppuihin.

BMX ajo on saanut inspiraationsa motocrossista, moottoripyöräilyn kilpaurheilumuodosta, jossa ajetaan kilparadoilla. Kuitenkin BMX race ajossa käytetään pyörää moottoripyörän sijaan. BMX:stä tuli suosittua 1970-luvun alussa Kaliforniassa, jossa lapset imitoivat motocrossia ajamalla off road-reiteillä pyörillään. Samoihin aikoihin, BMX freestyle skene, jossa pyöriä käytettiin temppuihin,kehittyi. Ja tästä skenestä monet muut BMX-tyylit, kuten Flatland, Street ja parkki ovat kehittyneet.

Viimeisin kehitys BMX teollisuudessa on mini bmx pyörä. Tämä miniatyyri BMX on yhtä vankka ja kestävä, kuin normaali BMX ja on sen ansiosta erinomainen skeittiparkkiin ja temppukäyttöön.

Kuinka käyttää mini BMX pyöriä

Pyörän kestävyys on kromiteräksisen tangon ja rungon ansiosta, ja leveät ilmatäytteiset renkaat tekevät mini BMX pyörästä oivallisen temppuiluun erilaisilla pinnoilla. Massiivinen runko ja isot renkaat ovat niin vahvat, että ne kestävät saman kuormituksen kuin tavallinen BMX.

Aikuiset voivat myös ongelmitta käyttää mini BMX pyöriä, vaikka ne ovat pienikokoisia. Pienet lapset voivat käyttää mini bmx pyöriä lyhyiden välimatkojen taittoon ja helppoihin temppuihin, kun taas vanhemmat lapset ja aikuiset voivat tehdä niillä temppuja rampeissa, skeittipuistossa ja freestyle-tyyliin kadulla. Mini BMX-pyörän avulla lapsi saa myös hyvän kuvan siitä, kuinka normaali BMX pyörä toimii.

Mini BMX voidaan käyttää samankaltaisiin temppuihin, kuin mitä tekisit skeittilaudalla, skuutilla ja bleideillä. Jos olet katuajaja, käytät kaupunkiympäristöstä löytyviä esteitä, kuten portaita ja katukiveyksiä. Muussa tapauksessa skeittiparkki on erinomainen paikka harjoitella mini bmx taitojasi.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot