Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Mini BMX Pyörät

Hyvä tietää

Mikä on mini BMX pyörä?

Mini BMX-pyörät ovat BMX-pyörätyyppi, jolle on ominaista pieni runko ja paksut renkaat. Koostaan huolimatta pyörät on rakennettu toimimaan kuten tyypillinen freestyle BMX, ja ne kestävät kovia iskuja.

Kuten tavallisen BMX:n, myös mini BMX:n runko on valmistettu Chromoly-teräksestä tai hi-ten-teräksestä, mikä takaa kestävän ja pitkäikäisen kokoonpanon. Tangot ovat kuitenkin suunnilleen samankokoisia kuin freestyle- ja race-malleissa. Tämä antaa mini BMX-pyörille ainutlaatuisen ilmeen, joka saa sinut erottumaan skeittipuistossa.

Erot Mini BMX:n ja normaalin BMX:n välillä

Suurin ero on renkaissa. Mini BMX -renkaat ovat halkaisijaltaan 10 tuumaa, kun taas tyypillinen freestyle-rengas on 20 tuumaa. Tämä pienempi halkaisija varmistaa, että kokoonpano ja painopiste pysyvät lähempänä maata.

Lisäksi renkaan kulutuspinta on suunniteltu antamaan sinulle parempi pito, kun olet hiekkaradalla tai yrität tehdä hyppyjä skeittipuistossa. Paksujen renkaiden takia useimmat mini BMX:t tulevat ilman jarruja.

Mini BMX:n edut

Mini BMX:n hankkiminen on varmasti investointi, jota et tule katumaan. Pyörät ovat monipuolisia ja sopivat kaikkiin ympäristöihin, joten voit harjoitella street-ajoa tai seikkailla hiekkaradoilla ja skeittipuistoissa. Lisäksi, koska ne on tarkoitettu pieniksi, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että sinä tai lapsesi kasvatte siitä ohi.

Onko sinulla jo mini BMX ja haluat varmistaa, että se pysyy huippukunnossa? Tutustu Mini BMX kokoaminen ja huolto -sivuumme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot