VALIKKO
×

Mini BMX pyörät

  Filter
Värit
Kokonaiskorkeus
Pegit
Hubit %s

Mini BMX pyörä on kuin normaali BMX pyörä, mutta se on pienempi ja näyttää vankemmalta. Normaali BMX pyörä sopii moniin eri tarkoituksiin, mutta mini-BMX pyörä on tarkoitettu lähinnä temppuiluun.

Mini BMX pyörän kehitys

BMX ajoa on inspiroinut motocross. BMX:stä tuli suosittu 1970-luvulla Kaliforniassa, jossa lapset alkoivat matkia polkupyörillä motocrossia. Suurinpiirtein samoihin aikoihin kehittyi myös BMX freestyle, jossa temppuillaan pyörällä.

Viimeisin lisä skeneen on Mini BMX. Mini BMX pyörät ovat yhtä vahvoja ja kestäviä kuin BMX pyörät, mutta niillä on helpompi temppuilla.

Mini BMX sopii kaikille

Mini BMX pyörissä on leveät renkaat, jotka helpottavat temppujen tekoa. Massiivinen runko ja isot renkaat tekevät Mini BMX:stä yhtä kestävän kuin normaalin BMX pyörän.

Myös aikuiset voivat käyttää Mini BMX pyörää, vaikka se onkin suht pieni. Pienemmät lapset voivat käyttää mini BMX:ää ajoon ja temppuihin, isommat lapset ja aikuiset voivat käyttää sitä temppuihin rampeilla. Mini BMX pyörällä ajamalla saa hyvän tuntuman BMX pyörästä.

Mini BMX pyörää voi käyttää samanlaisiin temppuihin kuin potkulautaa, skeittilaitaa ja bleidejä. Myös rappuset ja muut esteet onnistuvat pyörällä. Skeittipuisto on ihanteellinen paikka harjoitella temppuja Mini BMX pyörällä.