×
Valikko

Skeittikypärät & Longboard kypärät

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Koko
Kokoa säädettävä
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 3

Hyvä tietää

Sinun tulisi aina käyttää skeittikypärää

Hyvin usein kuulemme lauseen "Skeittaaminen pelasti minut", mutta siitä huolimatta kyseessä on silti extreme urheilulaji, jossa loukkaantumisriski on melkoisen korkea. Joten mikäli todella haluat säästää itsesi pulmilta, skeittikypärän käyttö on pop.

Skeittikypärät on tehty kestämään iskuja ja tukemaan edistystäsi

Ei ole vaikea kuvitella, kuinka skeitatessa saadun iskun seuraukset voivat olla vakavat, sillä puhumme kovista pinnoista, kuten betonisista bowleista, asfalttikaduista ja metallireileistä. Et halua mitään edellä mainituista lähelle kalloasi, joten sinun on hyvä hankkia joko longboard- tai skeittikypärä.

Tämän kaiken lisäksi, kun tiedät olevasi suojattu, olosi on usein myös rennompi, jolloin peloista on helpompi päästää irti ja suorituksesi paranee.

Monikäyttöiset skeittikypärät

Koska skeitatessa pinnat ovat kovimmasta päästä, ovat lajiin tarkoitetut kypärät usein varustettu monikäyttöisillä ominaisuuksilla. Tämä tarkoittaa sitä, että voit käyttää kypärääsi myös pyöräilyssä, skuuttauksessa, rullaluistelussa sekä muissa rullailulajeissa. Muista kuitenkin ensin varmistaa skeittikypäräsi sertifikaatit.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot