VALIKKO
×

Polvisuojat

  Filter
Tuotemerkit
Koko

Polvisuojat, jotka eivät rajoita liikkumista

Täältä löydät tarpeitasi vastaavat polvisuojat niin rullaluisteluun, skeittaamiseen kuin temppupotkulautailuun. Polvisuojia löytyy niin aloittelijoille kuin kokeneemmille rullailijoille. SkatePron valikoimassa olevat polvisuojat ovat anatomisesti muotoiltuja ja valmistettu hengittävistä materiaaleista. Ne ovat mukavantuntuisia, jotta voisit liikkua helposti ja taivuttaa polviasi ilman kiristävää tunnetta. Jotkin polvisuojat on myös varustettu heijastavalla teipillä, tehden sinut näkyväksi myös pimeällä.

Polvisuojat hiihtoon, lumilautailuun, BMX:ään, tanssiin ja arkeen

Tältä sivulta löytyvät polvisuojat on suunniteltu nimenomaan skeittaajille ja ajajille, mutta niitä voi helposti käyttää myös moniin muihin tarkoituksiin. Jopa hiihtäjät ja lumilautailijat, kuten myös BMX-ajajat voivat hyötyä polvisuojistamme - G-Form polvisuojat ovatkin erittäin suositut. Ne ovat anatomisesti muotoillut ja kovettuvat ensimmäisestä iskusta.

Myös tanssijat hyötyvät polvisuojien käytöstä, eritoten tehdessään liikkeitä jossa vaaditaan polville putoamista - tästä aiheutuu kova isku polviin. Polvisuojat, joiden takaosassa on aukko tai jotka on valmistettu joustavista materiaaleista soveltuvat erinomaisesti tanssiin.

Jos arjen keskellä polvesi tuntuvat epämukavilta ja kaipaisit niille tukea, polvisuojia voi käyttää myös tähän tarkoitukseen. On hyvä ajatus hankkia polvisuojat, jos työskentelet paljon polvillasi, esimerkiksi puutarhaa hoitaessasi.

Käytä aikasi lautailuun - älä mustelmiin

Vaikka osa skeittaajista ei käytäkään polvisuojia, niiden käyttämisen aloittamisessa on useita etuja ja me SkateProlla rohkaisemme aina asiakkaitamme käyttämään suojavarusteita. Polvisuojat mahdollistavat lajista nauttimisen myös vuosia myöhemmin ilman polvikipuja ja kun polvet on suojattu, saatat saada lisää itsevarmuutta entistä isompien temppujen tekemiseen - kuin ammattilainen! Tällä tavoin voit jopa parantaa suoritustasi ilman, että sinun tarvitsee hukata aikaa ensiavussa istumiseen.

Erityismuotoillut polvisuojat

Tänä päivänä polvisuojista on saatavilla useita eri malleja, ja joissakin on käytetty erikoisteknologiaa lisämukavuuden tuomiseksi, jotta et edes huomaisi käyttäväsi polvisuojia. Jotkin polvisuojat ovat malliltaan litteitä, jotta niitä voisi käyttää huomaamattomasti housujen alla. Tämä pätee esimerkiksi G-Form polvisuojiin, jotka ovat erittäin litteät ja ne mahtuvat helposti vaatteiden alle. Saatavilla on myös polvisuojamalleja, joissa on keskitytty muotoiluun ja niiden avulla saat asukokonaisuudesta vielä sporttisemman. Ja silloin on vielä paljon coolimpaa nousta kaatumisen jälkeen ja jatkaa rullailua - kuin ammattilainen!

Mitä vastaan polvisuojat suojaavat?

Polvisuojat suojaavat polvilumpioitasi vaurioilta esimerkiksi kaatuessasi temppua tehdessä. Kaadutpa kovalle pinnalle, kuten lattialle tai törmäät seinään, polvisuojat estävät paitsi polviin, myös sääri- sekä reisiluihin kohdistuvat vauriot. Nämä kohdat vaurioituvat usein rullaillessa, johtuen kiertävästä laskeutumisliikkeestä. Polvisuojien avulla vältät luunmurtumat niin polvessa kuin sen ympärillä. Polvisuojissa oleva toppaus sekä kompressio vaimentavat iskuja ja pitävät sinut suojattuna.

Tutustu polvisuoja valikoimaamme tällä sivulla ja löydä käyttötarkoitukseesi sekä makuusi sopivat polvisuojat.