VALIKKO
×

Polvisuojat

  Filter
Tuotemerkit
Koko

Polvisuojat, jotka sallivat täyden vapaan liikkuvuuden

Löydä sivultamme oikeat tarpeitasi vastaavat polvisuojat ja vältä pahat polvivammat kun rullaluistelet, skeittaat tai temppupotkulautailet. Meiltä löydät laajan valikoiman polvisuojia niin aloittelijoille, kuin kokeneemmille rullailijoille. SkatePron valikoimassa olevat polvisuojat ovat anatomisesti muotoiltuja ja valmistettu hengittävistä materiaaleista. Ne ovat miellyttävän tuntuisia, joten voit liikkua vaivattomasti ja taivuttaa polviasi ilman, että polvien ympärillä tuntuu kiristävää tunnetta. Jotkin polvisuojat on myös varustettu heijastavalla teipillä, tehden sinut näkyväksi myös pimeällä.

Polvisuojat lasketteluun, lumilautailuun, BMX:ään, tanssiin ja arjen askareisiin

Tältä sivulta löytyvät polvisuojat on suunniteltu nimenomaan rullailijoille ja scoottaajille, mutta niitä voi helposti käyttää myös moniin muihin tarkoituksiin. Jopa laskettelijat ja lumilautailijat, kuten myös BMX-ajajat voivat hyötyä polvisuojistamme - G-Form polvisuojat ovat erityisen suositut. Ne ovat anatomisesti muotoillut ja kovettuvat iskun tai törmäysvoiman seurauksena.

Myös tanssijat hyötyvät polvisuojien käytöstä, eritoten tehdessään liikkeitä jossa vaaditaan polville putoamista - tästä aiheutuu kova isku polviin. Polvisuojat, joiden takaosassa on aukko tai jotka on valmistettu joustavista materiaaleista, soveltuvat erinomaisesti tanssiin.

Jos arjen keskellä polvesi tuntuvat epämukavilta ja kaipaisit niille tukea, polvisuojia voi käyttää myös tähän tarkoitukseen. On hyvä ajatus hankkia polvisuojat, jos työskentelet paljon polvillasi, esimerkiksi puutarhaa hoitaessasi.

Vaikka näkisitkin skeittaajia ilman polvisuojia, niiden käytöllä on kuitenkin useita etuja, ja me SkateProlla rohkaisemme aina asiakkaitamme käyttämään suojavarusteita. Polvisuojat mahdollistavat lajista nauttimisen myös vuosia myöhemmin ilman polvikipuja, ja kun polvet on suojattu, saatat saada lisää itsevarmuutta entistä isompien temppujen tekemiseen - kuin ammattilainen! Tällä tavoin voit itseasiassa parantaa suorituksiasi ilman, että joutuisit välillä polvivamman takia tuhlaamaan aikaasi ensiavussa, ja saada vielä kehoituksen pitää toipumisen vaatimaa taukoa harrastuksestasi.

Erityismuotoillut polvisuojat

Tänä päivänä polvisuojista on saatavilla useita eri malleja, ja joissakin on käytetty erikoisteknologiaa lisämukavuuden tuomiseksi, jotta et edes huomaisi käyttäväsi polvisuojia. Jotkin polvisuojat ovat malliltaan litteitä, jotta voit käyttää niitä huomaamattomasti housujen alla. Tämä pätee esimerkiksi G-Form polvisuojiin, jotka ovat erittäin litteät ja ne mahtuvat helposti vaatteiden alle. Saatavilla on myös polvisuojamalleja, joissa on keskitytty muotoiluun ja niiden avulla saat asukokonaisuudesta vielä sporttisemman. Ja silloin on vielä paljon coolimpaa nousta kaatumisen jälkeen ja jatkaa rullailua - kuin ammattilainen!

Mitä vastaan polvisuojat suojaavat?

Polvisuojat suojaavat polvilumpioitasi vaurioilta esimerkiksi kaatuessasi temppua tehdessä, ja tämän kokee jokainen skeittaaja aina silloin tällöin. Kaadutpa kovalle pinnalle, kuten lattialle tai törmäät seinään, tai putoat metallisen reilin päälle, polvisuojat estävät paitsi polviin, myös sääri- sekä reisiluihin kohdistuvia vauriot. Nämä kohdat vaurioituvat usein rullaillessa, johtuen kiertävästä laskeutumisliikkeestä. Polvisuojien avulla vältät luunmurtumat niin polvessa kuin sen ympärillä. Polvisuojissa oleva toppaus sekä kompressio vaimentavat iskuja ja pitävät sinut suojattuna.

Tutustu polvisuojien valikoimaamme tällä sivulla ja löydä käyttötarkoitukseesi sekä makuusi sopivat polvisuojat.