Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Kiteboarding ja wakeboard liivit

  Filter
Tuotemerkit
Koko
Aktiviteetti
Sukupuoli

Wakeboard liivit ovat rahan arvoinen hankita

Wakeboard iskuliivit, tai vesihiihtoliivit pelastavat sinut suurilta mustelmilta. Jos kaadut kovassa vauhdissa, veteen iskeytyminen voi olla tuskallinen kokemus.

On tärkeää valita oikeat wakeboard liivit. Käyttämällä liivejä parannat sekä kokonaisvaltaista suorituskykyäsi, että lisäät mukavuustasoasi. Tulet viettämään paljon aikaa vesihiihtoliivit päälläsi, joten se ei ole varuste, jota ostaessasi sinun tulisi kiirehtiä. Haluat wakeboard liivit, jotka näyttävät hyviltä, tuntuvat päällä mukavilta sekä pitävät sinut turvassa.

Impact vest ei ole yhtä kuin pelastusliivit tai kelluntaliivit

Impact vest eli iskuliivi ei ole pelastusliivi tai kelluntaliivi. Kellumisen osalta ne ovat oikeastaan jotakin siltä väliltä. Liivit tarjoavat sinulle jonkin verran kelluvuutta, mutta eivät yhtä paljon kuin pelastusliivit. Tämä tekee iskuliiveistä paljon kevyemmät sekä rajoittavammat, mikä antaa käyttäjälle enemmän liikkumisvapautta - erittäin tärkeää vedettävissä vesiurheilulajeissa. Erityisesti, kun saavutat tietyn taitotason, ja haluat oppia kehittyneempiä temppuja, hyppyjä ja pyörähdyksiä.

Tarjotakseen käyttäjälle eniten liikkumisvapautta on tärkeää, että wakeboard liivit istuvat täydellisesti. Useimmissa iskuliiveissä useita erilaisia säätömahdollisuuksia, joten varmista, että liivit on säädetty kunnolla, ennen kuin lähdet harrastamaan.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot