×
Valikko

Rullasukset

  Filter
Tuotemerkit
Rullasuksityyppi
Rungon materiaali

Hyvä tietää

Rullasukset kokonaisvaltaiseen kuntoiluun

Rullahiihto treenaa koko vartaloa, ja mahdollistaa samalla myös upeita luontokokemuksia. Rullasukset tarjoavat erinomaista tasapaino- ja koordinaatioharjoittelua, antaen lumessa liikkumisen kaltaisen tunteen. Sen lisäksi, modernit rullasukset tuntuvat melkein samoilta, kuin maastohiihtosukset, ja ne ovat erinomainen tapa treenata hiihtokisoja, kuten Vasaloppetia varten, jos et asu lumisella seudulla.

Rullasuksilla juokseminen on tehokas ja lempeä tapa liikkua, jos sinulla on jokin vamma, verrattuna normaaliin juoksemiseen, joka on keholle rankempaa. Nivelet säästyvät, sillä käytät enemmän liukuvaa tekniikkaa liikeratoja tehdessäsi.

Täältä löydät erinomaisen valikoiman rullasuksia eritasoisille käyttäjille, ja jotka tarjoavat todellisen, lumessa hiihtämisen kaltaisen tunteen.

Aloittelija rullasuksien kanssa?

Vaatii jonkin verran harjoittelua, ennen kuin rullasuksien kanssa liikkuminen tulee tutuksi. Onkin tärkeää valita harjoittelureitti, jossa ei ole autoja tai esteitä häiritsemässä. Soratiet ja metsäreitit ovat erinomaisia ensikertalaisen harjoittelupaikkoja. Suosittelemme myös käyttämään suojavarusteina ainakin kypärää ja polvisuojia.

Tänä päivänä on olemassa myös rullahiihtokerhoja, joissa voit harjoitella yhdessä toisten aloittelijoiden kanssa ja saada ohjausta rullasuksilla liikkumisen opetteluun.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot