Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Rullaluistimien oheistarvikkeet

  Filter
Tuotemerkit

Löydä rullaluistimien oheistarvikkeet & muu tarvitsemasi täältä

Rullaluistimien lainerit ovat se osa rullaluistimiasi, jonka päätarkoitus on tarjota mukavuutta.

Olemme koonneet tälle sivulle valikoiman rullaluistimien lainereita. Nämä sisäkengät auttavat sinua saamaan oikean istuvuuden sekä tuen. Jos lainerit kuluvat, voit aina vaihtaa ne uusiin, jolloin rullaluistimet tuntuvat melkein kuin uusilta. Lainerit ovat jopa irrotettavia ja pestäviä, mikä tekee niiden puhdistamisesta ja hajuttomana pitämisestä helppoa. Tämä on toimenpide, jota suosittelemme kaikkia rullaluistelijoita tekemään muutaman kerran luistelukauden aikana.

Sisäkengät on suunniteltu tarjoamaan tukea, olemaan hengittäviä, ja jotkin niistä on mahdollista myös lämpömuovata optimaalisen istuvuuden saamiseksi. Varmista, että laineri istuu jämäkästi. Ajan kanssa se alkaa venyä, jolloin voit vaihtaa sen uuteen saadaksesi taas juuri sopivan istuvuuden.

Jos olet epävarma siitä, mitkä lainerit valita, voit aina ottaa meihin yhteyttä.

Kartiot, nauhat sekä paljon muuta

Tämä on myös se kategoria, josta löydät valikoimassamme olevat rullaluistelukartiot. Nämä muoviset lisätarvikkeet sopivat erinomaisesti niin harjoitteluun kuin kilpailuihin. Kartiot ovat täydellisen kovuisia slalom-harjoitteluun. Ne ovat pieniä, kevyitä ja käteviä, mutta silti tarpeeksi kovia "blokatakseen" sekä tarpeeksi pehmeitä, jotta ne eivät rikkoutuisi.

Löydät rullaluistimet oheistarvikkeet-osiosta myös nauhoja, sekä esimerkiksi hauskan ja hyödyllisen slide-maton.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot