×
Valikko

Rullasuksien lisätarvikkeet

Valikoima
Reset

Valikoima

Valmis

Rullahiihto varusteet ja varaosat pitävät sinut liikkeessä

Kuten mikä tahansa kulkuneuvo, myös rullasukset tarvitsevat jonkin verran huoltoa. Ja vaikka pitäisit rullasuksistasi hyvää huolta, joudut silti jossain vaiheessa vaihtamaan joitakin osia rullasuksiin. Yksi ensimmäisistä osista, jotka saatat joutua vaihtamaan, on laakerit. Useimmissa rullaluistimissa, skeittilaudoissa ja skuuteissa käytetään samoja laakereita, mutta rullauksien laakerit ovat usein hieman isompia. Toinen iso eroavaisuus on takarenkaassa, jossa on neulalaakeri, joka saattaa myös olla tarpeen vaihtaa.

Laakereiden lisäksi, tästä kategoriasta löydät kaikki varaosat rullasuksien toimivuuden ylläpitämiseen, mutta suosittelemme aina käyttämään hieman aikaa rullasuksien puhdistamiseen jokaisen käyttökerran jälkeen sekä voitelemaan renkaiden liikkuvat osat. Tämä antaa sinulle sekä tasaisen rullauksen, että pidentää rullasuksen osien käyttöikää ja kestävyyttä - siirtäen osien vaihtoa myöhemmäksi, ja säästäen rahaa pitkällä aikavälillä.

Joidenkin on tarpeen käyttää jarruja

Markkinoilla on useita erilaisia rullasuksiin tarkoitettuja jarruja, ja kaikki rullahiihtäjät eivät käytä jarrusysteemiä - on monia tapoja saada rullasukset pysähtymään. Suosittelemme kuitenkin aloittelijoita aina käyttämään rullasuksissa jarrusysteemiä, sillä haluat keskitty​​​​​​ä muihin teknisiin puoliin, kuten rullahiihdon perusteiden opetteluun harrastuksen alkuvaiheessa.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot