Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Lumilaudat

  Filter
Tuotemerkit
Pituus
Sukupuoli
Taso
Ajotyyli
Leveys
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Hyvä tietää

Syitä ostaa lumilauta

Lumilaudan ostaminen voi olla erittäin kannattava investointi, jos aiot vierailla vuorilla tai tunturien rinteillä usein. Näin saat valittua juuri haluamasi lumilautatyypin. Oikean pituisen, levyisen ja ajotyyliisi sopivan laudan löytäminen voi vaikuttaa lumilautailukokemukseesi merkittävästi. Bonuksena saat valita lumilaudan grafiikan ja designin, mikä ei ole mahdollista vuokraamalla.

Mikä lumilauta sopii minulle?

Valittavana on neljä lumilautatyyppiä. Jokainen kategoria on suunniteltu vuorten eri alueilla laskemiseen. Myös lapsille tehdään sopivan kokoisia lumilautoja.

ALL Mountain Lumilaudat

Sopivat hyvin monenlaisiin lumiolosuhteisiin ja erilaisiin maastoihin. Ne antavat sinulle erinomaisen hallinnan ja pidon rinteissä, ja soveltuvat myös rinteen ulkopuolella laskemiseen. All mountain -laudat ovat myös hyvä valinta aloittelijoille sekä monipuolisille laskijoille.

Freeride lumilaudat

Nämä lumilaudat ovat täysin kotonaan syvässä puuterilumessa, mutta kestävät myös eri olosuhteiden kiinteämpää lunta. Freeride-laudoissa on yleensä suuntaava (nk. directional) muoto, joka mahdollistaa syvän lumen päällä pysymisen. Myös puuteriin sopivat lumilaudat löytyvät tästä kategoriasta, koska niissä on monia samanlaisia ominaisuuksia.

Splitboard Lumilaudat

Splitboard-laudat on tehty rinteiden ulkopuolella, eli erämaissa tapahtuvaan lumilautailuun. Nämä lumilaudat jakautuvat kahtia suksiksi ylämäkeen kiipeämistä varten, ja ne saa uudelleen yhdistettyä takaisin laudaksi alamäkiä varten. Nämä lumilaudat vaativat erikoislaatuiset siteet, ja vain kokeneempien laskijoiden tulisi käyttää niitä.

Freestyle lumilaudat

Tunnetaan myös nimellä park-lumilaudat, ja ne on suunniteltu hauskanpitoon parkeissa tai jibbaamiseen rinteiden ulkopuolella. Toinen monipuolinen valinta, samankaltainen kuin all mountain -lumilauta. Freestyle lumilaudoissa on yleensä "twin tip" -kaksoiskärjet ja ne ovat lyhyitä antaakseen leikkisämmän laskutuntuman.

Vieraile Lumilautojen ostaminen -oppaassamme saadaksesi lisäohjeita sopivan lumilaudan valintaan.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot