×
Valikko

Lumilaudat, Lumilautapaketit & Lumilautavarusteet

  Filter
Tuotemerkit
Pituus
Sukupuoli
Taso
Ajotyyli
Leveys
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Hyvä tietää

Erilaiset lumilaudat

Lumilaudat sekä lumilautavarusteet ovat käynet läpi hurjan muutoksen sitten ensimmäisten lumilautojen. Lumilaudan siteet, jousto, muoto, kestävyys ja design ovat kaikkien isojen valmistajien huomion keskipisteinä. Viime vuosina moniin lumilautoihin on kehitetty rocker- ja camber -designit, joiden ansiosta lumilaudat ovat vakaampia ja sallivampia. Mutta mikä lumilauta sopisi sinulle parhaiten?

Twintip lumilauta

Twintip lumilauta sopii hyvin parkkiin sekä temppuiluun, mutta se sopii myös hauskoihin retkiin rinteessä. Laudan etu- ja takapää ovat täysin symmetriset ja siteet ovat laudan keskellä, jonka ansiosta lumilaudalla on helppo laskea sekä etu- että takaperin sekä laskeutua tempuista.

All mountain lumilauta

All mountain lumilauta on - kuten nimi vihjaa - erinomainen kaikenlaiseen käyttöön. Se on muodoltaan saman näköinen kuin twin tip, mutta siteet, flex ja tasapainopiste ovat hieman taempana lumilaudan keskikohdasta. Tämän tyyppiset lumilaudat ovat erittäin hyvä valinta useimmille ihmisille, sillä niitä voi käyttää niin rinteessä, parkissa kuin rinteen ulkopuolella.

Powder lumilauta

Tämän tyyppinen lumilauta on rakennettu syvään ja pehmeään puuterilumeen rinteen ulkopuolella. Backcountry lumilaudan muoto muistuttaa paljon surffilautaa ja laudan leveys helpottaa lumen pinnalla pysymistä.

Lumilaudat ja varusteet

Tarjoamme laajan sekä laadukkaan valikoiman lumilautoja sekä oheistarvikkeita parhailta lumilautabrändeiltä. Tuotevalikoimastamme löydät lumilaudan niin rinteeseen kuin rinteen ulkopuolelle, temppuiluun sekä vaikkapa pikalaskuun.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot