VALIKKO
×

Lumilaudat - kokoa oma pakettisi

  Filter
Tuotemerkit
Pituus
Leveys
Lumilaudan Flex
Taso
Ajotyyli

Lumilautailu on käynyt läpi hurjan muutoksen lajin alkuajoista. Lumilaudan siteet, jousto, muoto kestävyys ja design ovat kaikkien valmistajien huomion keskipisteenä. Viime vuosina valmistajat ovat kehittäneet rocker ja camber -designin, joiden ansiosta nykylaudat ovat vakaampia mutta silti sallivia.

Twintip -lumilauta

Twintip -lauta sopii hyvin parkeille ja temppuiluun, sekä rinteessä leikkimiseen. Laudan etu- ja takapää ovat täysin symmetriset ja siteet ovat laudan keskellä, jonka ansiosta lumilaudalla on helppo laskea sekä etu- että takaperin. Myös ländääminen on helppoa wintip -laudalla.

All mountain -lumilauta

All mountain lumilauta on hyvä yleislauta, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Se on muodoltaan samantyyppinen kuin twintip, mutta siteet, jousto sekä tasapainopiste ovat hiukan taaempana laudan keskustasta.Tämän tyyppiset lumilaudat soveltuvat useimmille ihmisille, sillä lumilaudalla on yhtä helppoa laskea eteen- ja taaksepäin sekä tehdä temppuja.

Backcountry -lumilauta

Backcountry - lumilauta on suunniteltu rinteen ulkopuolelle puuterilumeen. Se muistuttaa muodoltaan surffilautaa, ja ison pinta-alansa asiosta se pysyy helposti lumen päällä.

Lumilaudat ja varusteet

Tarjoamme laajan sekä laadukkaan valikoiman lumilautoja sekä oheistarvikkeita parhailta lumilautailubrändeiltä. Tuotevalikoimastamme löydät lumilaudan niin rinteeseen kuin rinteen ulkopuolelle, temppuiluun sekä pikalaskuun.