×
Valikko

Skimboard Varusteet

Valikoima
Tuotemerkit
Reset

Valikoima

Valmis

Tuotemerkit
ResetValmis

Hyvä tietää

Vahvista pitoa, onnistu tempuissasi

Vaha tai pitoalusta ovat oleellisia, kun kyse on skimboardingista, erityisesti kun tavoitteenasi on onnistua niissä haaveilemissasi tempuissa. Edes ammattilainen ei onnistu laskeutumaan pop-shuvitista, jos heidän jalkansa lipeää alta samalla, kun he yrittävät näyttää cooleilta.

Skimboardingissa et halua liukasta tai epävakaata seisonta-aluetta. Vahaus on tarpeen, ja jos haluat vielä enemmän pitoa, saatat tällöin haluta myös kiinnittää jonkinlaisen pitoalustan. Erityisesti, jos aiot surffata aalloilla, se on hyvä sijoitus.

Millainen skimboard pitoalusta minun pitäisi hankkia?

Pitoalustat ovat yleisesti ottaen hyvin samankaltaisia, ja kokoonpanot ovat ne, jotka eroavat eniten. Joissain pitoalustoissa on pienempi alue kuin toisissa, ja osa on valmistettu vain useista pienistä paloista, jotta sinulla olisi mahdollisuus kustomoida kokoonpanoa haluamallasi tavalla. Kuviointi voi vaihdella, mutta tämä on pääasiallisesti henkilökohtainen makuasia, sillä kaikki valikoimassamme olevat skimboard pitoalustat hoitavat hommansa hyvin.

Pitäisikö minun silti käyttää skimboard vahaa, jos käytän pitoalustaa?

Kyllä, se olisi oikein hyvä ajatus. Pitoalusta ei korvaa skimboard vahaa, sillä se täydentää pitoa, jotta saisit maksimaalisen pidon. Toisinaan, kun olet aallon harjalla, jalkasi voi luiskahtaa alustan päältä laudalle. Vahattomalla laudalla jalkasi vain liukuu pois ja kaadut. Näin ei kuitenkaan käy, jos lauta on vahattu.

Entä skimboard laukku?

Vaikka skimboard on helpompi kuljettaa mukana, kuin täysikokoinen surffilauta, on melko kätevää käyttää skimboard laukkua paikasta toiseen liikkuessa. Tästä kategoriasta löydät laajan valikoiman erilaisia laukkuja skimboardeille.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot