×
Valikko

Maastohiihtositeet - Luistelu

  Filter
Tuotemerkit
Yhteensopivat monot
Asennuspleitit näihin siteisiin

Hyvä tietää

Luisteluhiihto siteet optimaaliseen nopeuteen

Luistelutyylin hiihto muistuttaa tuntumaltaan paljon luistelua. Yhdenmukaisuus on melko selkeä, kun ajattelet suksen pohjassa olevaa pitkää luistoaluetta. Tällä on toki paljon yhtäläisyyksiä rullahiihtoon, ja osa luistelutyylin siteistämme on yhteensopivia myös rullasuksien kanssa.

Useimmat luistelutyylin siteet ovat hyvin kevyitä, ja tämän tarkoituksena on nopeuden optimointi. Tällä hetkellä meillä on laaja valikoima erilaisia siteitä Salomonilta ja Rottefellalta. Huippumalli Salomonilta on SNS Pilot Carbon Rs Suksisiteet, jotka ovat kevyet mestarit luisteluhiihtoon.

Rottefellan lippulaivasiteet ovat Xcelerator Pro Skate Siteet, joiden paino on niinkin vähäinen kuin 191 grammaa. Rottefella siteet voidaan asentaa NIS-pohjalevyihin. Tämä sallii sinun manuaalisesti säätävän siteiden sijaintia. Jos liikutat sidettä eteenpäin, saat kontrollia - kun taas säätämällä taaksepäin, saat nopeutta.

Haluatko luistelutyylin siteidesi sopivan rullasuksiisi?

Maastohiihtäjät, jotka nauttivat kesällä rullahiihdosta voivat valita sellaiset luisteluhiihto siteet, jotka ovat yhteensopivat myös rullasuksien kanssa. Yhtenä esimerkkinä olisi Salomon SNS Pilot Carbon RS2 Siteet, joita voidaan käyttää joissakin rullasuksissa.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot