×
Valikko

All mountain sukset

  Filter
Tuotemerkit
Pituus
Vyötärön leveys
Sukupuoli
Siteet
Taso
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Hyvä tietää

All mountain suksien edut

Kuten nimikin jo vihjaa, all mountain sukset ovat monipuoliset, ja soveltuvat niin hoidettuihin rinteisiin kuin rinteen ulkopuolelle, ja toisinaan jopa parkkiin. All mountain sukset sopivat kaikille, jotka haluavat vaihdella laskettelutyyliään ja kokea sekä lasketella eri alueilla. Sen sijaan, että ostaisit erikseen suksiparin jokaiseen tyyliin, voit ainoastaan hankkia parin all mountain suksia ja voit käyttää niitä melkein mihin vain. Kuitenkin, jos haluat ainoastaan tehdä temppuja tai syöksylaskea, sinun kannattaa vilkaista toista näistä kategorioista löytääksesi kyseiseen käyttötarkoitukseen tarkoitetut sukset.

Yleisesti ottaen, all mountain sukset ovat melko leveät, ja niissä on korkeat kärjet, mikä on etu rinteen ulkopuolella. Tämän huolimatta ne sopivat hyvin myös hoidettuun rinteeseen. Kapeammat sukset ovat usein erinomaiset rinteeseen, kun taas leveämmät sukset soveltuvat paremmin kuin hyvin rinteen ulkopuolella liikkumiseen. Jos lasket yhtä usein hoidetussa rinteessä kuin rinteen ulkopuolella, saattaa olla hyvä ajatus valita medium leveät all mountain sukset, sillä ne tyypillisesti soveltuvat molempiin käyttötarkoituksiin.

Useimmissa all mountain suksissa on yhdistetty Camber sekä Rocker-muodot, sillä niiden tulee suoriutua hyvin erilaisissa käyttötarkoituksissa. Kuitenkin, jotkin suksimallit on saatavilla kokonaisella Camber- tai Rocker-muodolla.

Backcountry suksien ja all mountain suksien erot

Koska all mountain suksien täytyy olla monipuoliset, niiden rakenne on usein saanut inspiraatiota muun tyyppisten suksien elementeistä, kuten backcountry- tai twintip suksista. Backcountry sukset ovat leveät, mikä helpottaa lumen päällä pysymistä. Backcountry sukset tunnetaan myös nimellä vapaalaskusukset, ja ne on suunniteltu käytettäväksi vastasataneella lumella, hoidetun rinteen ulkopuolella. Tyypillisesti, jalan alapuolella olevan kohta on leveydeltään 100 mm tai enemmän. Jotkin all mountain kategoriasta löytyvät sukset toimivat oivallisesti myös backcountry-hiihdossa. Tieto mainitaan suksien tuotesivulla.

Lue lisää erilaisista all mountain suksista saadaksesi selville, mihin tyyliin ne sopivat ja minkä muotoinen pohja niissä on.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot