×
Valikko

Pitovoide

  Filter
Tuotemerkit
Lämpötila
Fluoripitoisuus

Valitse oikea pitovoide


Valikoimastamme löytyy eri lämpötiloihin ja lumiolosuhteisiin sopivia pitovoiteita. Pitovoide varmistaa hyvän pidon tahmean, mutta pehmeän koostumuksensa ansiosta. Lisäksi se myös parantaa potkuasi sekä auttaa saavuttamaan parhaan mahdollisen voimansiirron suksesta lumeen.

Parhaan pidon saavuttamiseksi pitovoiteita valmistetaan eri lämpötiloissa käytettäviksi, sillä lumen koostumus vaihtelee lämpötilan mukaan. Esimerkiksi: lämpötilan noustessa lähemmäksi nollaa lumesta tulee vetisempää, ja se taas vaatii koostumukseltaan pehmeämpää ja tarttuvampaa pitovoidetta. Jos käytät vääränlaista pitovoidetta suhteessa lämpötilaan, hyvä pito jää saavuttamatta. Kaikissa valikoimamme pitovoiteissa on mainittu, missä lämpötilassa niitä on tarkoitus käyttää.

SkiGo-vahat ovat hyvä valinta


Kuten olet saattanut jo huomata, valikoimastamme löytyy runsaasti SkiGo - tuotemerkin pitovoiteita. Me uskomme, että SkiGon valmistamat pitovoiteet kuuluvat markkinoiden parhaimpiin, ja sen takia luotamme nimenomaan tähän kyseiseen tuotemerkkiin. Emmekä ole joutuneet pettymään! Sinun tulisi ehdottomasti vilkaista meillä tarjolla olevaa SkiGo XC Kickwax Tour Pack - pitovoidesettiä, joka sisältää kolmen eri pitovoiteen lisäksi myös palan laadukasta korkkia, jolla saat helposti levitettyä pitovoiteen suksien pohjiin. Tämän setin kanssa olet varustautunut monipuolisesti erilaisiin lämpöolosuhteisiin +5 asteesta aina -10 asteeseen asti.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot