Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Scootin Compressiojärjestelmä

  Filter
Tuotemerkit
Compression järjestelmä

Hyvä tietää

Mikä on scootin compressiojärjestelmä?

Temppuscootin compressiojärjestelmä on liitoskohta, jossa tanko, forkki ja dekki yhdistyvät. Järjestelmän tarkoituksena on kiinnittää scootin forkki ja tanko tiukasti yhteen ja varmistaa, että tanko on kunnolla kiinni dekin headtuben sisällä. Tämä minimoi löysyyden ja ei-toivotun liikkeen ja mahdollistaa tankojen tasaisen pyörimisen.

Jokaisessa temppuscootissa on oltava compressiojärjestelmä, joten kun valitset sellaisen, varmista, että se on yhteensopiva forkkisi ja tankosi kanssa. Haluamasi käyttö-/ajotyyli sekä henkilökohtaiset mieltymyksesi voivat myös vaikuttaa valintaan.

Täältä löydät temppuscoottien compressiojärjestelmät, compressiopultit ja compressioiden muunnososat. Jos haluat nähdä visuaalisia kuvia ja videoita asennettavista osista, tutustu Opas compression-järjestelmiin -sivuihimme .

Mitkä ovat eri scootin compressiojärjestelmät?

HIC järjestelmä

HIC - Hidden Integrated Compression. Tämä on scootin alkuperäinen compressio, ja se tunnetaan luotettavana, kevyenä ja helposti huollettavana. Tarvitset joko ylimitoitetun (oversized) tangon (35 mm) tai shimin compression asentamiseen. Jotkut HIC-compression setit sisältävät shimin.

IHC järjestelmä

IHC - Internal Hidden Compression, on hieman pienempi ja kevyempi versio HIC :stä. Toisin kuin useimmat temppuscoottien compressiojärjestelmät, IHC on sisäänrakennettu forkkiin - eli yksi osa vähemmän asennettavana. IHC-järjestelmä on yhteensopivia alumiinitankojen kanssa, joissa on oversized-clamppi, ja tavallisten terästankojen (sisähalkaisija 28 mm) kanssa, joissa on shimi ja standardi clamppi.

SCS järjestelmä

SCS - Standard Compression System on markkinoiden vahvin compressiojärjestelmä. Tämä johtuu siitä, että se käyttää neliän pultin "quad "-clamppia eikä vaadi tangon halkiota. Jos tangossasi on halkio, voit käyttää adapteria. Suurempi clamppi tuo lisäpainoa, mutta se on suosikki monien scoottaajien keskuudessa. Lisäksi siitä pidetään tyylikkään muotoilunsa takia.

ICS järjestelmä

ICS - Inverted Compression System. Se on saanut nimensä, koska pultti menee pystysuoraan forkkiin ja kiristyy tankoon asennettuun käpymutteriin. ICS-järjestelmä on yhteensopiva vain standardikokoisten tankojen kanssa, joissa on halkio. ICS on erittäin kevyt ja sitä voidaan käyttää teräs- ja alumiinitankojen kanssa.

Forkki ja tanko ovat kaksi osaa, joiden on oltava yhteensopivia compressiojärjestelmän kanssa. Jos aiot päivittää myös ne, tutustu Scootin Forkit & Tangot Temppupotkulautoihin -sivuihimme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot