×
Valikko

Suojahousut

  Filter
Tuotemerkit
Koko

Miksi minun pitäisi käyttää suojahousuja?

Kysymys on itse asiassa: onko jokin syy, miksi sinun ei pitäisi käyttää suojahousuja? Ja ei - ei ole hyvää syytä sille, mikset käyttäisi suojahousuja. Suojahousut tarjoavat erinomaista suojaa lonkille sekä häntäluulle, ja ne voivat säästää sinut isoilta mustelmilta.

Ei ole mitään inhottavampaa, kuin mustelmilla oleva häntäluu. Jos saat suoran iskun häntäluuhun ja sinulla ei ole suojahousuja, saatat jopa päätyä tilanteeseen, jossa jopa pienet osumat takapuoleen aiheuttavat paljon kipua. Tämä on myös syy sille, miksi monet laskettelijat ja lumilautailijat käyttävät suojahousuja.

Meillä on laaja valikoima erilaisia topattuja shortseja, ja yksi harkitsemisen arvoinen asia on, haluatko tiukasti istuvat suojahousut, joita voidaan käyttää vaatteiden alla, vai suojahousut, jotka ovat istuvuudeltaan hieman löysemmät, ja joita voi käyttää tavallisten shortsien tapaan.

Yksi iso, vastausta vailla oleva kysymys on: Saavatko suojahousut takapuolesi näyttämään isolta? Vastaus on ei, ja vaikka näin olisi, suojahousujen käyttö on sen arvoista,

Kuten eräs asiakas kirjoitte arvostelussaan:

"Yksi paha kaatuminen sai minut tajuamaan, kuinka surullinen olin kun en voinut lumilautailla viikkokausiin. Ilo ennemmin kuin turhamaisuus, sanon minä. Säästä turhamaisuus poreammeeseen!"

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot