Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Märkäpuvut

  Filter
Tuotemerkit
Koko
Paksuus
Märkäpuvun Tyyli
Vetoketjun Tyyppi
Sukupuoli
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 5

Hyvä tietää

Hyvä tietää märkäpuvuista

Kaikki märkäpuvut on valmistettu neopreenistä, joka on joustava kumimateriaali, ja joka tarjoaa hyvin vartalonmyötäisen istuvuuden. Neopreenin paksuus vaihtelee ja yleisesti ottaen kylmempi vesi vaatii paksumman neopreenin. Syy tähän on yksinkertainen, paksumpi neopreeni tarjoaa paremman lämmöneristyksen kehollesi.

Tästä kategoriasta löydät erilaiset märkäpuvut naisille, miehille sekä lapsille. Valikoimamme märkäpuvut tulevat suoraan parhailta tuotemerkeiltä ja valmistajilta.

Pidä hyvää huolta märkäpuvustasi

Jos huolehdit märkäpuvustasi kunnolla, voit käyttää sitä useita vuosia. Paras ohjenuoramme on olla erityisen huolellinen aina silloin, kun puet tai riisut märkäpukua. Mikäli sinulla on huonoa onnea matkassa, märkäpuku saattaa repeytyä jos vedät saumojen kohdalta liian voimakkaasti. Lisäksi, poista aina kaikki terävät korut ja kello yltäsi ennen kuin puet märkäpuvun yllesi - yksinkertaisesti välttääksesi repeämisiä.

Mikäli lapsellasi on lasten märkäpuku, on hyvä idea auttaa häntä sen päälle pukemisessa juuri samoista syistä, jotka mainitsimme edellä.

Myös märkäpuvun säilyttämiseen ja varastoimiseen liittyen on tarjolla muutama vinkki, jotka pidentävät märkäpuvun käyttöikää.

  • Märkäpuku tulee säilyttää viileässä paikassa suojassa korkeilta lämpötiloilta ja suoralta auringonvalolta, koska UV-säteet kuluttavat ja haalistavat neopreeniä.
  • Märkäpuku tulee ripustaa kuivumaan sisäpuoli ulos käännettynä.
  • On suositeltavaa ripustaa märkäpuku joko muoviseen tai muuhun ei-metalliseen ripustimeen kuivumisen ajaksi, jonka jälkeen sitä voidaan säilyttää riiputtamatta esimerkiksi vaatehuoneen hyllyllä.
SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot