Joulu
Tilaa viimeistään 16.12.  -  Lisätietoa
×
VALIKKO

Tietoa SkateProsta

Olemme idealistinen skeittikauppa

SkatePro perustettiin vuonna 1996, jonka jälkeen se on kasvanut Pohjolan suurimmaksi skeittituotteiden jälleenmyyjäksi. Valikoimistamme löydät niin skeittilaudat, scootit, rullaluistimet, laskettelusukset kuin lumilaudatkin. Tämä skeittikauppa on idealistinen ja syntynyt intohimosta extreme-lajeihin. Tarkoituksemme on myydä tuotteita joita itsekin käytämme, asiantuntevalla palvelulla höystettynä.

Olemme ensisijaisesti verkkokauppa, mutta meillä on myös varsinainen myymälä, joka sijaitsee Aarhusissa, Tanskassa. Palvelemme sinua mielellään puhelimitse tai sähköpostitse.

Taustoja

SkatePro sai alkunsa 90- luvun puolivälissä, kun Jakob Høy Biegel oli pelaamassa katulätkää kavereidensa kanssa. He hoksasivat katulätkäluistinten pyörävalikoiman olevan pieni ja hinnan olevan korkea. Jacob alkoi tuomaan renkaita ulkomailta omaan ja kavereidensa käyttöön. Huhu alkoi levitä ja siitä lähtien tuotevalikoimamme on päivä päivältä vain kasvanut. Nykyään myymme skuutteja, skeittilautoja, longboardeja, BMX pyöriä, rullaluistimia, jää ja lumi laitteita, suojavarusteita, vaatteita ja paljon muuta.

Kumppanit ja palkinnot

Vuoden 2018 Top 5 finalisti + Vuoden 2014 voittaja
5 x 'Danish E-commerce Award' voittaja (2009-2017)
Member of Ecommerce Europe
Hopeisen Eurooppalaisen E-kauppapalkinnon voittaja 2015
Luotettu E-kauppa E-mærket vuodesta 2003
Tanskalaisen verkkokauppa yhtiön jäsen
Gazelle awards (for growth) 2011-2015

52871 arviota SkateProsta

Keskiarvo: 4.8!
Tuotteet olivat kuvatunlaisia. Juuri niinkuin piti. Tilaus kulki ja homma toimi. Kiitos. Tilaan toistenkin.
Hans Sandberg (Vantaa)
05.12.2018
Rating: 4!
Best place to buy scooter parts and fast delivery!
Kimmo K. (Turku)
04.12.2018
Rating: 5!
Toimii.
Janne M. (Seinäjoki)
22.11.2018
Rating: 5!
Mahtavaa palvelua
Henna Arkko (Kangasniemi)
21.11.2018
Rating: 5!
Haluan kiittää SkateProta itseni ja veljeni puolesta mahtavista kruiseri completeista ja oheistuotteistanne. Madrid Combi Emblem kruiseri liikkuu sulavasti ja renkaat on pehmeät, joten skeittaaminen sillä on mielekästä. Toinen complete on vielä testaamatta, mutta kaikki näyttää olevan kunnossa. Snapback lippalakki on jo kovassa käytössä ja istuu hyvin päähän. Kaikinpuolin olen todella tyytyväinen tilaukseeni. Tavarat tulivat ehjänä perille ja olivat sellaisia kuin pitikin. Kiitos paljon!
Kasperi Paakkari (Lahti)
15.11.2018
Rating: 5!
Hienot! Toimii hyvin!
Päivi Reitti (Kokkola)
15.11.2018
Rating: 5!
Palvelu oli ammattimaista ja ystävällistä voin suositella lämpimästi myös ystävilleni. Pojalle tilaamani tuotteet ovat olleet todella laadukkaat
Panu p. (Espoo)
14.11.2018
Rating: 5!
Ammattitaitoista ja loistavaa palvelua! Palautus helppoa, ainoa miinus toimitusajasta joka kesti 5 päivää, mutta tähän tuskin pystyy firma itse vaikuttamaan.
Joona L. (Lahti)
14.11.2018
Rating: 4!
Vastaus SkateProlta:  Olemme erittäin iloisia kuullessamme, että olet tyytyväinen palveluumme, sillä pyrimme aina tekemään parhaamme auttaaksemme :) Paketilla oli tosin hyvin harmillisesti ylimääräinen välipysähdys Ruotsissa, joka aiheutti pientä viivettä kuljetukseen, ja olemme hyvin pahoillamme asiasta! Toivomme kuitenkin, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin. /Eija
Tilaamani reppu oli juuri oikeanlainen. Toimitus oli nopea. Ja pisteenä päälle. Hinta edullinen.
Maila Jurvanen (Ilomantsi)
13.11.2018
Rating: 5!
Kaikki meni tosi hienosti jaskuutti oli kuulemma järkyttävän siisti siis suomeksi hyvä
timo kaakinen (Kauhajoki)
13.11.2018
Rating: 5!
SkatePro