×
VALIKKO
×

Tietoa SkateProsta

Olemme idealistinen skeittikauppa

SkatePro perustettiin vuonna 1996, jonka jälkeen se on kasvanut Pohjolan suurimmaksi skeittituotteiden jälleenmyyjäksi. Valikoimistamme löydät niin skeittilaudat, scootit, rullaluistimet, laskettelusukset kuin lumilaudatkin. Tämä skeittikauppa on idealistinen ja syntynyt intohimosta extreme-lajeihin. Tarkoituksemme on myydä tuotteita joita itsekin käytämme, asiantuntevalla palvelulla höystettynä.

Olemme ensisijaisesti verkkokauppa, mutta meillä on myös varsinainen myymälä, joka sijaitsee Aarhusissa, Tanskassa. Palvelemme sinua mielellään puhelimitse tai sähköpostitse.

Taustoja

SkatePro sai alkunsa 90- luvun puolivälissä, kun Jakob Høy Biegel oli pelaamassa katulätkää kavereidensa kanssa. He hoksasivat katulätkäluistinten pyörävalikoiman olevan pieni ja hinnan olevan korkea. Jacob alkoi tuomaan renkaita ulkomailta omaan ja kavereidensa käyttöön. Huhu alkoi levitä ja siitä lähtien tuotevalikoimamme on päivä päivältä vain kasvanut. Nykyään myymme skuutteja, skeittilautoja, longboardeja, BMX pyöriä, rullaluistimia, jää ja lumi laitteita, suojavarusteita, vaatteita ja paljon muuta.

Kumppanit ja palkinnot

Hopeisen Eurooppalaisen E-kauppapalkinnon voittaja 2015
Member of Ecommerce Europe
Tanskalaisen verkkokauppapalkinnon voittaja vuosina 2017, 2015, 2013 ja 2009
Luotettu E-kauppa E-mærket vuodesta 2003
Tanskalaisen verkkokauppa yhtiön jäsen
Winner in Denmark 2014 (Region Midtjylland)
Gazelle awards (for growth) 2011-2015

51878 arviota SkateProsta

Keskiarvo: 4.8!
Tuote saapui ehjänä. tilaus tehty su. ja saapui perille pe.
Stanislav Spitsak (Espoo)
18.10.2018
Rating: 5!
Kaikki ok
Toni Q. (Lahti)
18.10.2018
Rating: 5!
Todella laadukas tuotte.ehjänä tuli.
Arina Yudicheva (Lehmo)
16.10.2018
Rating: 5!
Toimitus hieman myöhässä, tuotetta joutui lisäksi ensiksi odottamaan varastoon. Muuten ok!
Jani Kaipala (Lappeenranta)
10.10.2018
Rating: 4!
Vastaus SkateProlta:  Olemme hyvin pahoillamme, että tilauksesi saapuminen perille viivästyi viikonlopun yli! Mikäli tilaus tehdään perjantai-iltana, silloin paketti lähetetään varastoltamme matkaan maanantaina, sillä viikonloppuisin paketteja valitettavasti ei noudeta. Paketin lähettämisessä ei siis onneksi syntynyt viivettä, vaan se lähti tilausvahvistuksen aikataulun mukaisesti matkaan :) /Tanja
Nopea toimitus!
Viljar Paabel (Vantaa)
08.10.2018
Rating: 5!
Toimitukseen meni viikko (ei se 2-4 arkipv), mutta tuli kuitenkin - malttamaton nuorimies skoottia odotti! Tuote on ollut sellainen kuin odotettiinkin ja asiakaspalvelu ystävällistä.
Tuulia H. (Kempele)
08.10.2018
Rating: 4!
Vastaus SkateProlta:  Olemme hyvin pahoillamme, että tilauksesi kuljetuksen aikana ilmeni viive! Meihin kannattaakin olla viipymättä yhteydessä, mikäli tilaus ei saavu perille toimitusaikamme puitteissa, jotta voimme selvittää tilanteen mahdollisimman nopeasti. Olemme kuitenkin erittäin iloisia kuullessamme, että scootti on ollut käyttäjälleen mieluinen :) /Tanja
Laadukkaat tuotteet. Nopea toimitus. Harmi, kun ei ole pienille tuotteille kirje-toimitusta.
Harri Välijärvi (Ylöjärvi)
08.10.2018
Rating: 4!
Vastaus SkateProlta:  Tällä hetkellä tilaukselle on valittavana tosiaan joko kotiinkuljetus tai nouto Matkahuollon pisteestä. Meillä on ollut aiemmin kirjepostilähetyksen mahdollisuus ja palautteesi asiaan liittyen onkin välitetty eteenpäin sillä päivitämme toimitustapojamme tasaisin väliajoin. On myös mukava kuulla, että olet ollut tyytyväinen tuotteisiin ja toimituksen nopeuteen :) /Tanja
Erittäin hyvä, vankka rakenteinen ja mukavasti rullaa yli 80kg henkilönkin alla. Tosi tyytyväinen. Ostaminen ja toimitus kotia/läheiseen matkahuoltoon sujui niin kuin piti.
Risto Posio (Haukipudas)
08.10.2018
Rating: 5!
Loistavaa palvelua
Mika Kämäräinen (Reijola)
08.10.2018
Rating: 5!
Suosittelen kaikille, luotettava palvelu tässä nettikaupassa!!! 5/5 👍
Riitta Kallio (Karjalaisenniemi)
05.10.2018
Rating: 5!
SkatePro