×
Valikko

Pikaluistimen Kiskot

Hyvä tietää

Etsitkö korkealaatuista pikaluistimien kiskoja?

Pikarullaluistelussa nopeus on avainasemassa - totta kai. Pikaluistimen kiskot on valmistettu alumiinista ja ne on optimoitu keveyteen ja maksimaaliseen jäykkyyteen, jotta ne tarjoaisivat optimaaliset voimansiirto-ominaisuudet.

Valikoimassamme olevat pikaluistimen kiskot sopivat kaikkiin pikarullaluistinkenkiin, joissa on standardi 6,5” kiinnitysväli, poikkeuksena jotkin tietyt 100 mm ja 125 mm renkaille tarkoitetut kiskot. Tuotesivulla on kuitenkin mainittu, mitkä kiskot sopivat tiettyihin kenkiin.

Powerslide-kisko on sellainen, joka kannattaa valita kun tarvitset uudet kiskot. Meidän mielestämme Powerslide valmistaa markkinoiden parhaimmat pikaluistimen kiskot. Ehdottomasti paras (ja nopein) kisko on Trinity, johon voi kiinnittää joko kolme tai neljä 125 mm rengasta. Tällä hetkellä 125 mm on pikarullaluistimien isoin rengaskoko ja Trinity-pikaluistinkiskot ovat täydelliset näille renkaille.

Hanki pikaluistimen kiskot joilla erottua joukosta

Jos etsit pikaluistimen kiskoja, jotka saavat sinut erottumaan muista, meiltä löydät myös muutamia Powersliden kiskoja tähän tarkoitukseen. Nämä kiskot ovat silti suorituskyvyltään korkeita, mutta niiden valmistajat ovat nähneet hieman lisävaivaan designin suhteen.

Muutama vuosi sitten näimme pikaluistimen kiskot, joissa oli neljästä kahdeksaan rengasta kussakin luistimessa. Tutkimukset kuitenkin osoittavat, että kevyempi kenkä pienemmällä renkaista aiheutuvalla kitkalla tarjoaa suuremman nopeuden. Tämä on syy sille, miksi näet harvoin pikarullaluistelijoilla enemmän kuin neljä rengasta yhdessä rullaluistimessa.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot