VALIKKO
×

Kiskot pikarullaluistimiin

  Filter
Tuotemerkit
Renkaan halkaisija
Wheelbase
Kiinnitysväli
Kiskotyyppi

Etsitkö korkealaatuista pikarullaluistimien kiskoja? Trinity-kiskot ovat sinulle

Pikarullaluistelussa nopeus on avainasemassa - totta kai. Pikaluistimen kiskot on valmistettu alumiinista ja optimoitu keveyteen ja maksimaaliseen jäykkyyteen, jotta ne tarjoaisivat optimaalisen voimansiirron jalasta alaosaan. Valikoimassamme olevat pikaluistimen kiskot sopivat kaikkiin pikarullaluistinkenkiin, joissa on standardi kiinnitysväli 6,5”, poikkeuksena jotkin tietyt 100 mm ja 125 mm renkaille tarkoitetut kiskot. Tuotesivulla on kuitenkin mainittu, mitkä kiskot sopivat tiettyihin kenkiin.

Powerslide-kisko on sellainen, joka kannattaa valita kun tarvitset uudet kiskot. Meidän mielestämme Powerslide valmistaa markkinoiden parhaimmat pikaluistimen kiskot. Ehdottomasti paras (ja nopein) kisko on Trinity, johon voi kiinnittää joko kolme tai neljä 125 mm rengasta. Tällä hetkellä 125 mm on pikarullaluistimien isoin rengaskoko, ja Trinity pikaluistimet kiskot ovat täydelliset näille renkaille.

Jos haluat erottua joukosta

Jos etsit pikaluistimen kiskoja, jotka saavat sinut erottumaan muista, meiltä löydät myös muutamia Powersliden kiskoja tähän tarkoitukseen. Nämä kiskot ovat silti suorituskyvyltään korkeita, mutta niiden luojat ovat nähneet hieman lisävaivaan designin suhteen.

Muutama vuosi sitten näimme pikaluistimen kiskot, joissa oli neljästä kahdeksaan rengasta kussakin luistimessa. Tutkimukset osoittavat kuitenkin, että kevyempi kenkä pienemmällä renkaista aiheutuvalla kitkalla tarjoaa suuremman nopeuden. Tämä on syy sille, miksi näet harvoin pikarullaluistelijoilla enemmän kuin neljä rengasta yhdessä rullaluistimessa.