×
VALIKKO

Kaiken tämän tarjoaa SkatePro

Ilmainen toimitus yli 79 € tilauksille

Saat ilmaisen toimituksen tilauksellesi, jos se ylittää arvoltaan 79 euroa. Paketti tuodaan valitsemaasi palvelupisteeseen, josta voit noutaa sen itse. Lisätietoja toimituksesta.

365 päivän palautusoikeus

SkatePro tarjoaa 365 päivän palautusoikeuden, jonka aikana voit palauttaa käyttämättömän tuotteen, tai vaihtaa tuotteen vaihtoehtoiseen väriin tai kokoon. Lue lisätietoja palautusoikeudesta.

Ilmainen palautus*

Tuotteen palauttaminen on hyvin helppoa. Tulosta palautusosoitelappu, kiinnitä se kuljetuspaketin päälle ja vie paketti lähimpään palvelupisteeseen. Palautus on ilmaista, jos haluat vaihtaa tuotteen esimerkiksi toiseen kokoon, tai jos palautat tuotteen ja haluat summan hyvitettävän takaisin SkatePro saldotilillesi. Jos haluat saada tuotepalautuksesta maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin, sinun tulee maksaa palautuslähetyksestä aiheutuvat kulut itse (jos käytät palautusosoitelappuamme, hyvitettävästä summasta vähennetään 6,95 €). Lue lisätietoja palautusoikeudesta.

Asiantunteva asiakaspalvelu

Tunnemme tuotteemme ja käytämme niitä itse. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä meihin. Haluamme tarjota sinulle laadukasta ja asiantuntevaa palvelua.

Laaja valikoima

Meillä on Pohjoismaiden laajin valikoima potkulautoja, rullaluistimia ja skeittilautoja. Tarjoamme sekä valmiiksi koottuja complete-malleja, että laajan valikoiman varaosia. Haluamme, että saat renkaat takaisin allesi mahdollisimman pian, oli kyse sitten hajonneista osista tai vanhojen osien päivittämisestä.

SkatePro