×
Valikko

Kaiken tämän tarjoaa SkatePro

Luotettavat Verkkokaupat-Sertifioitu

Olemme oikeutettuja käyttämään Luotettava Verkkokauppa-sertifikkaattia, sillä verkkokauppamme on läpäissyt Suomen Varmakauppa Oy:n sertifiointiprosessin. Lue lisätietoja: Luotettavat Verkkokaupat-sertifikaatista.

Ilmainen toimitus yli 69 €

Saat ilmaisen toimituksen tilauksellesi, jos se ylittää arvoltaan 69 € (Bringin kuljettamana). Paketti tuodaan valitsemaasi palvelupisteeseen, josta voit noutaa sen itse. Lisätietoja toimituksesta.

365 päivän palautusoikeus

Etkö ole varma siitä, onko tilaamasi tuote juuri oikea sinulle? Ei hätää, sinulla on 365 päivää aikaa muuttaa mieltäsi. Lue lisätietoja palautusoikeudesta.

Vaivaton palautus

Tarvitseeko sinun palauttaa jotakin meille? Ei huolta, olemme tehneet sen helpoksi. Tarjoamme osoitelapun hintaan EUR 5,95. Tulosta se nettisivuiltamme, ja palauta paketti PostNordin MyPack-palautuspisteeseen. Lue lisää palautuksesta.

Hintatakuukäytäntö

Me teemme SkateProlla kaikkemme tarjotaksemme sinulle parhaat tuotteet parhaaseen mahdolliseen hintaan. Jos siis löydät tuotteen jostain muualta halvempaan hintaan, olet tervetullut ilmoittamaan meille, niin me tulemme vastaan hinnassa. Lue lisää hintatakuumme ehdoista.

4.8 / 5 tähdestä

Asiakkaamme antavat palvelullemme melkein täydet pisteet - 4,8 tähteä viidestä. Lue asiakaspalautteita.

26 vuoden kokemus

Tunnemme tuotteemme ja käytämme niitä itse. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä meihin. Haluamme tarjota sinulle laadukasta ja asiantuntevaa palvelua.

Olemme palvelleet yli miljoonaa asiakasta

Toimintaurheilu on intohimomme, ja unelmamme on jakaa tämä intohimo muiden kanssa. Toistaiseksi meillä on ollut ilo palvella yli miljoonaa toimintaurheilun parissa olevaa asiakasta Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

20.000+ tuotetta

Meillä on Pohjoismaiden laajin valikoima potkulautoja, rullaluistimia ja skeittilautoja. Tarjoamme sekä valmiiksi koottuja complete-malleja, että laajan valikoiman varaosia. Haluamme, että saat renkaat takaisin allesi mahdollisimman pian, oli kyse sitten hajonneista osista tai vanhojen osien päivittämisestä.

Suomenkielinen palvelu

Uskomme että saat parasta palvelua omalla äidinkielelläsi. Tämän takia puhumme suomea, vaikka olemme kansainvälinen yritys. Olemme täällä auttaaksemme - tarvitsetpa apua tilauksen tekemisessä tai tuotteen valinnassa. Voit joko kirjoittaa tai soittaa meille.

Turvalliset maksutavat

Ymmärrämme, että olet huolissasi kun teet ostoksia verkossa. Tämän takia käytämme GeoTrust SSL salausta tietojesi suojaamiseksi. Sen lisäksi työskentelemme ainoastaan tunnustettujen maksupalvelun tarjoajien sekä kuljetusyrityksien kanssa. Lue lisää turvallisesta ostamisesta.

 
SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot