×
Valikko

SUP Melat

  Filter
Tuotemerkit

Hyvä tietää

SUP mela on lautasi 'ratti'

Vaikka ostaisit maailman parhaan sup laudan, mutta sinulta puuttuu kunnollinen sup mela, et pääse kovin pitkälle pelkästään laudan ominaisuuksilla. Voidaankin sanoa, että laadukas sup mela on se joka helpottaa sinun työtäsi suppailijana. Riippuen omista tarpeistasi melan ominaisuudet voivat vaihdella.

Jos harrastat retkisuppailua tasaisilla keleillä, sinun tulisi löytää kevyt sup mela, jossa on oikea lavan kulma ja pinta-ala. Mikäli nämä ominaisuudet ovat kohdallaan, tuloksena on tehokas ja voimakas veto.

Mikäli lauta on yhteiskäytössä esimerkiksi perheenjäsenten kesken, silloin on käytännöllistä hankkia sup mela joka on pituudeltaan säädettävä ja kestävä.

Mistä materiaalista sup melat on valmistettu?

Kuten useimpia surf-välineitä, myös sup melat valmistetaan monista eri materiaaleista.

Hiilikuituidusta valmistetun sup melan etuja ovat sen korkea suorituskyky ja erittäin kevyt paino. Hiilikuituisia meloja on saatavilla sekä säädettävällä varren pituudella, että kiinteän mittaisina. Jos tavoitteenasi on minimoida painoa, hiilikuitumela kiinteän mittaisella varrella on sinulle oikea vaihtoehto.

Mikäli haluat säästää kustannuksissa, silloin sinun valintasi on alumiininen sup mela.

Puinen sup mela on yleensä rakenteeltaan one-piece. Tämä antaa melalle klassisen ulkonäön ja kevyemmän muotoilun. Puinen sup mela voi maksaa hieman enemmän, mutta se on myös todella tyylikäs ulkonäöltään ja usein niitä säilytetään seinällä koristeena.

Lasikuituinen sup mela on sinun valintasi joka etsit melaa, jonka hinta ja suorituskyky ovat tasapainossa. Lasikuitu on monipuoliseen käyttöön mukautuva ja kevyt materiaali.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot