Joulu
Tilaa viimeistään 16.12.  -  Lisätietoa
×
VALIKKO

Vesiurheilu

Viime vuosina olemme huomanneet melkeinpä kaikkien vesiurheilulajien suosion nopean kasvun - ja hyvästä syystä. Kovinkaan moni asia ei ole yhtä jännittävä ja hauska, kuin päivä merellä aaltoja jahdaten tai vaikkapa veneen perässä vedettävänä oleminen.

Jos rakastat merta ja vesiurheilua, olet tullut oikeaan paikkaan. Me SkateProlla myymme kaikkea, mitä tarvitset jokaiseen suosittuun vesiurheilulajiin. Vesihiihtosukset, wakeboardit, SUP-laudat, skimboardit ja leijalaudat.

Jos etsit uutta märkäpukua tai joitakin suojia suosikkivesiurheilulajiisi, löydät ne alakategorioista.

Vesiurheilu - sekä hauskanpitoon että rentoutumiseen

Vesiurheilulajien kirjo on hyvin laaja, ja uskomme, että on vesiurheilulaji, joka sopii kaikille. SkatePro-hengessä keskitymme suurinopeuksisiin ja korkeaintensiteettisiin vesiurheilulajeihin.

Tämän sanottuamme, löydät silti märkäpuvut sekä muut monikäyttöiset varusteet, jotka sopivat kaikkiin vesiurheilulajeihin.

Jos pidät leijalautailusta suurissa nopeuksissa, saatat haluta kurkata valikoimassamme olevat leijalautailuvälineet. Sieltä löydät hydrofoil-laudat, jotka nostavat sinut pois aalloista, ja vähentävät vetoa, mikä antaa sinulle mahdollisuuden saavuttaa suurempia nopeuksia jopa rajoitetuissa tuuliolosuhteissa.

Parhaat vesiurheilubrändit

Meillä on ainoastaan laadukkaita tuotteita maailman parhailta sekä suosituimmilta brändeiltä. Joten jos haluat olla varma, että lauta tai märkäpuku kestää vuosia käytössä, olet oikeassa paikassa.