Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Suojavarusteet vesiurheiluun

On aina parempi olla hyvin suojattu vesiurheilussa

Vaikka harrastat sydäntä lähelläsi olevaa extreme-urheilulajia vedessä, älä mene lankaan. Vesiurheilu voi olla hyvin vaarallista, ja on tärkeää että käytät oikeita suojavarusteita, jos et halua altistua tarpeettomille päähän ja kehoosi kohdistuville vaurioille.

Pelastusliiveistä wakeboard kypäriin ja wakeboard liiveihin - meiltä löydät kaikki suojavarusteet, jotka vain voit kuvitella.

Meillä on laaja valikoima suojavarusteita kaikkiin vesiurheilulajeihin. Olipa taitotasosi mikä tahansa, meiltä löydät juuri sinulle sopivat kohtuuhintaiset ja korkealaatuiset suojavarusteet vesiurheiluun. Suojavarusteemme soveltuvat purjelautailuun, leijalautailuun, suppaukseen, wakeboardingiin ja vesihiihtoon. Meillä on tuotteita huippuvalmistajilta, ja näet ne kaikki nettisivuillamme.

Ota käyttöön vesiurheilu / wakeboard kypärä

On hyvin tärkeää käyttää kypärää, jos harrastat wakeboardingia tai vesihiihtoa, jossa sinua vedetään esimerkiksi veneen perässä, mutta myös jos surffaat kivien tai rannan lähellä. Tähän tarkoitukseen löydät kaikki suojakypärämme tästä alakategoriasta.

Pelastusliivit vai kelluntaliivit?

Kaikilla valikoimassamme olevilla kellunta- ja pelastusliiveillä on CE-merkintä, joka on ollut pakollinen tämän tyyppisille tuotteille Euroopan talousalueella (Kaikki 28 EU:n jäsenmaata sekä EFTA-maat Islanti, Norja ja Liechtenstein.Sen lisäksi myös Sveitsi ja Turkki).

Kaikki tästä kategoriasta löytyvät tuotteet ovat ISO-hyväksyttyjä.

Huomioi, että tarjoamme tässä kategoriassa kahta perustyyppiä tuotteista: Kelluntaliivejä ja pelastusliivejä.

Tuotteen kelluvuus määritttää, mihin kategoriaan se kuuluu. Kelluvuus mitataan Newtoneissa (N) 100N = 10 kg kelluvuutta. Liivimme ovat testattuja ja ne on jaettu seuraaviin kategorioihin:

50N - Kelluntaliivit (ISO12402-5)

Tässä liivityypissä ei ole tukikaulusta, mikä tarkoittaa sitä, ettei se pidä sinua selälläsi ollessasi tajuton. 50N merkittyjä tuotteita käytetään usein wakeboardingiin, vesihiihtoon ja leijalautailuun.

100N - Pelastusliivit (ISO12402-4)

100N tuotteet soveltuvat esimerkiksi melontaan kajakilla ja kanootilla sekä vesihiihtoon, ja niitä voivat käyttää niin aikuiset kuin lapset.

Jos tarvitset apua valitessasi suojavarusteita vesiurheiluun, tai tarvitset vinkkejä, voit aina ottaa meihin yhteyttä.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot