×
Valikko

Wakeboard Siteet

  Filter
Tuotemerkit
Kengännumero

Hyvien wakeboard siteiden ominaisuudet

Tästä kategoriasta löydät erilaiset designit sekä wakeboard siteille, että wakeboard kengille. Se, minkä tyyliset sinun tulisi valita, riippuu ajotyylistäsi ja totta kai myös jalastasi. Jokaisella brändillä on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa tarjottavana, aina kengän muodosta nauhakiinnitykseen. Mutta on muutamia ohjeita, joita sinun kannattaa harkita kun olet valitsemassa wakeboard siteet sekä wakeboard kengät.

Flex

Yksi tärkeimmistä asioista kenkäparia ja siteitä valitessa on flex, jota on saatavilla jäykkänä sekä joustavalla. Se, minkä valitset, riippuu ajotyylistäsi sekä mieltymyksistäsi. Jäykät kengät tarjoavat enemmän tukea nilkalle, ja ovat reagoivemmat. Joustavat kengät antavat enemmän liikkuvuutta, ja ovat erinomaisia aloittelijoille.

Istuvuus

Valitessasi wakeboard siteet sekä kengät, on tärkeää tuntea jalkasi. Sinun tulee ottaa huomioon jalkojesi muoto. Onko sinulla hoikat vai raskastekoisemmat jalat? Onko sinulla korkea kaari vai lättäjalka? Kaikki nämä ovat tärkeitä, huomionarvoisia seikkoja.

Koko

Jos vain mahdollista, suosittelemme sinua mittaamaan jalkasi, jotta olet varma että valitset oikean koon. Jos aiot valita wakeboard siteet ja kengät kengän kokosi pohjalta, suosittelisimme tällöin harkitsemaan ½ kokoa pienempiä wakeboard siteitä ja kenkiä. Kantapäiden ei pitäisi päästä liikkumaan, ja istuvuuden pitäisi olla jämäkkä.

Sen lisäksi varmista, että kenkäsi ja jalkasi ovat märät, kun kokeilet wakeboard siteitä. Jos ne ovat kuivat, niiden pukeminen on yhtä painajaista!

Wakeboard siteiden tulee sopia lautaasi

On kolme helppoa tapaa varmistaa, että wakeboard siteet sopivat lautaasi. Helpoin tapa on ostaa wakeboard siteet samalta valmistajalta, kuin lauta. Toisena vaihtoehtona on tarkistaa ruuvit, sillä ne ovat joko ¼” vakioruuvit tai M6 ruuvit.

Viimeisenä vaihtoehtona on ottaa meihin yhteyttä, jotta voisimme auttaa sinua parhaamme mukaan.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot